GÜNCEL

Yılmaz Özdil'den Faruk Bildiriciye sert sözler! 'Matbaada paspas yapması bile...'

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici’nin Sedat Peker ve Erk Acarer ile ilgili yazısının ardından başlayan tartışmaya katıldı.

Yılmaz Özdil'den Faruk Bildiriciye sert sözler! 'Matbaada paspas yapması bile...'

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici’nin Sedat Peker ve Erk Acarer ile ilgili yazısının ardından başlayan tartışmaya Sözcü gazetesi Yılmaz Özdil de dahil oldu.

Özdil, isim vermeden yaptığı Twitter paylaşımında, “Sedat Peker’in açıklamalarına gazetecilik faaliyeti değil diyen gazetecilerin, yazıişlerini filan boşver, matbaada paspas yapması bile sakıncalıdır…” dedi.

YAZISIYLA YANIT VERDİ

Bildirici, Özdil’in bu eleştirisine "Sedat Peker'e aracılık etmek gazetecilik faaliyeti mi?" başlıklı yazısını hatırlatarak yanıt verdi. Bildirici, “O sözleri benim için söylüyorsanız hemen yanıtlayayım. Sanırım yazımı okumadınız. Çünkü ben Sedat Peker'in açıklamalarını değil, gazetecilik yöntemini eleştirdim. Lütfen okuyun. Üslubunuzu doğru bulmadığımı da belirtmeliyim” diyerek yazısının linkini paylaştı.

Bildirici bir sonraki paylaşımında da, “Bu da Sedat Peker'in açıklamalarının nasıl haber yapılması ve araştırılması gerektiği konusunda 11 Haziran'da yayımladığım yazı... Lütfen okuyun... İşte linki” diyerek Özdil’e başka bir yazısını gönderdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar