GÜNDEM

Yıldız Tilbe Ersoy Dede'ye teşekkür etti

Şarkıcı Yıldız Tilbe, Doğan Grubu ve Power grubunun kendisine ambargo uyguladığını belirten yazısından dolayı Ersoy Dede'ye teşekkür etti..

Yıldız Tilbe Ersoy Dede'ye teşekkür etti

Star yazarı Ersoy Dede şarkıcı Yıldız Tilbe'nin kendisine teşekkür ettiğini yazdı.

Ersoy Dede, "Bazı radyo ve televizyonlarda Yıldız Tilbe çalınmadığını, programlara konuk edilmediğini yazdım önceki gün.. Önce yazım nedeniyle Yıldız Tilbe teşekkür etti" dedi.

İşte Ersoy Dede'nin bugünkü yazısından bir bölüm:

Yıldız Tilbe meselesi üzerine

Bazı radyo ve televizyonlarda Yıldız Tilbe çalınmadığını, programlara konuk edilmediğini yazdım önceki gün.. Önce yazım nedeniyle Yıldız Tilbe teşekkür etti..

Yazıya düşeceği bir şerh ya da izahat yoktu. Yani Yıldız Tilbe de bir ambargoyla karşı karşıya olduğunu düşünüyordu.. Doğan Grubu’na gelince.. Grubun en tesirli isimlerinden biri, Ertuğrul Özkök’le konuştum.. ‘Türkiye’nin Amy Winehouse’u’ dediği Yıldız Tilbe’ye ambargo uygulandığı iddialarını kabul etmedi.. Neden böyle bir algı oluştuğunu bilmiyor.. Ama Doğan Grubu’nun radyolarında da televizyonlarında da Yıldız Tilbe yasağı olmadığını söylüyor…

90’ların başında arabalarımıza neden siyah kurdela asmıştık?.. Sadece radyoculuğun değil, şarkıların da yasaklanmasına karşıydık da ondan…

Ersoy Dede'nin yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar