GÜNDEM

Yıldıray Çiçek'ten Yılmaz Özdil'e: PKK yardakçısı

Türkgün gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Mehmetçik ile yer sofrasında yediği yemekten rahatsız olan Yılmasz Özdil ve Cumhuriyet gazetesine yüklendi.

Yıldıray Çiçek'ten Yılmaz Özdil'e: PKK yardakçısı

Cumhuriyet gazetesi ve Yılmaz Özdil için Süleyman Soylu'nun tanımlaması ile PKK yardakçısı diyen Çiçek, o sofradan neden rahatsız olduklarını yazdı. 

İşte o yazı:

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu her bayramda, her yılbaşı gününde olduğu gibi bu yılbaşı gününü de askeri üs bölgesinde askerlerimizle birlikte geçirdi. 2020 yılının son gününü Beytüşşebap ilçeleri arasındaki Kato Jirka bölgesinde bulunan Belbuka Kalekol Üs Bölgesi Komutanlığı’ndaki askerlerle geçiren Süleyman Soylu’nun orada askerlerimizle yer sofrasında verdiği poz birilerine nedense çok kötü batmış… Cumhuriyet gazetesi bunu “Neden masa değil, yer sofrası” diye haber yaptı. Yılmaz Özdil isimli yazar ise “38 yıldır bu memlekette gazetecilik yapıyorum, terörün en saldırgan dönemlerinde sınır karakolları gördüm, Türk askerinin postalını çıkarıp yerde yediğini ilk defa görüyorum” yorumunda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yılmaz Özdil’in bu yorumuna çok sert tepki gösterdi. Ve sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı: “Yıllar sonra, üç ay önce üstlendiğimiz Belbuka Üst Bölgesi sadece PKK’nın değil, PKK yardakçıları Yılmaz Özdil ve medya faresinin de psikolojisini bozmuş anlaşılan... Bizim köyde şöyle söylerler; it ürür kervan yürür!”

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum