GÜNDEM

Yıldıray Çiçek, muhalif medyanın şemsiye rezaletini yazdı

Türkgün gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek, Erdoğan ve Bahçeli buluşmasını şemsiye üzerinden haber yapan muhalif medyaya açtı ağzını yumdu gözünü.

Yıldıray Çiçek, muhalif medyanın şemsiye rezaletini yazdı

Türkgün yazarı Yıldıray Çiçek, muhalif medyanın rezaletini ortaya seren bir yazı kaleme aldı. 

Çiçek, 'Allah kimseyi bunların dedikoduları ve kalemlerine düşürmesin' ifadesini kullandı ve Bahçeli ile Erdoğan buluşmasını şemsiye üzerinden haber yapan muhalif medyaya açtı ağzını yumdu gözünü. 

İşte Yıldıray Çiçek'in muhalif medyayı topa tuttuğu yazı:

Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin evini geçtiğimiz haftalarda ikinci kez ziyaret etti. Her iki ev ziyaretindeki görüntüler oldukça sıcak ve samimi manzara yaratmıştı. Bu manzaralar elbette hükümeti devirmek için her yolu deneyen muhalefet medyasını rahatsız etti. Rahatsızlıklarını tatmin edecek hiçbir şey bulamadılar. En son buldukları da Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin evinden vedalaşıp makam arabasına doğru yürürken, korumasının ona tuttuğu şemsiye üzerinden haber yapmak oldu. Neymiş Devlet Bahçeli’ye şemsiye tutan olmamış, ıslandığına dair görüntüler MHP’lileri çok kızdırmış. Bu ruh hastası sol yandaş ve yancı medya aynen bunları yazdı.

Mesela bu başlıklardan bazıları şunlar:

“Devlet Bahçeli’nin o hali MHP’lileri kızdırdı!” (Milli gazete)

“İşte Cumhur İttifakı: Küçük ortağa Şemsiye yok!” (Yurt gazetesi)

“Devlet Bahçeli’nin fotoğrafı MHP’lileri kızdırdı!” (Gerçek Gündem)

“Devlet Bahçeli’nin Erdoğan’ın arkasından yürüdüğü fotoğrafı MHP’lileri çok kızdırdı.” (Günboyu gazetesi)

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar