TV HABER

Yılbaşının özel gün olduğu Acun'un gömlek giymesinden belli!

Yeniçağ yazarı Burhan Ayeri, giydiği genellikle siyah tişörtleriyle bilinen Acun Ilıcalı'nın yılbaşı gecesi gömlek giymesine takıldı, O Ses Türkiye'yi öve öve bitiremedi...

Yılbaşının özel gün olduğu Acun'un gömlek giymesinden belli!

Yeniçağ gazetesi yazarı Burhan Ayeri, yaptığı televizyon eleştirileriyle bilinen bir usta...

Yılbaşı ekranını değerlendirirken, O Ses Türkiye'yi tepeden tırnağa beğendiğini ve nedenlerini anlattı, Acun Ilıcalı'ya da "gömlek"li gönderme yaptı.

"Yılbaşının özel gün olduğunu Acun Ilıcalı'nın tişört giymemesinden anlıyoruz" diyen Burhan Ayeri, O Ses Yılbaşı Özel'in eğlence yıldızının Ozan Güven, kurgusunun Emre Belözoğlu, ezicisinin İrem Sak, sürprizinin de Burak Yılmaz olduğunu yazdı.

İşte Burhan Ayeri'nin yazısının ilgili bölümü:

GÖMLEKLİ ACUN

Yılbaşının özel gün olduğunu Acun Ilıcalı'nın tişört giymemesinden anlıyoruz. O da yılda bir defaya mahsus gömlek giymişti. O Ses Türkiye'yi tepeden tırnağa beğendiğimi belirtmeliyim.

Konuklar arasındaki Ozan Güven eğlencenin yıldızıydı. Doğaçlama esprileriyle herkesi yerlere yatırdı. Adeta stand up yaptı.

Emre Belözoğlu'na "Asabiyim Ben"i söylettirmek kurgu başarısıydı. Bu tercihi yapan Acun'u ayrıca kutluyorum.

İrem Sak, kendisine dönmeyen Hadise'yi laflarıyla ezdi; "Sivaslı'sın Sivaslı'yım. Çerkez'sin Çerkez'im". Yarışmanın güzel jürisi bunları duyunca, üzülüp saklanacak yer aradı!

Burak Yılmaz, futbolu bıraktıktan sonra işi hazır. Birkaç ay özel eğitim alıp ilk albümünü yapabilir.

Cüneyt Çakır'ı ikinci defa aynı şarkıyla izledik. Demek ki Cem Karaca'ya tutkun.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar