MEDYA KÖŞESİ

Yeniçağ yazarından yeni partinin liderini yazdı!

Yeniçağ yazarı Arslan Bulut, 31 Mart'tan sonra kurulacağı ileri sürülen yeni partinin liderinin Macron gibi genç bir iş insanı olacağı yönünde iddialar olduğunu köşesine taşıdı.

Yeniçağ yazarından yeni partinin liderini yazdı!

Yeniçağ gazetesi yazarı Arslan Bulut, Ahmet Davutoğlu, Abdullah Gül ve Ali Babacan gibi isimlerin 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yeni bir parti kuracağı yönündeki iddialarla ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

 "Erbakan kalksa 'bunlar'a ne derdi?" başlığıyla yayımlanan yazıda AK Parti ile Saadet partisi arasındaki tartışmaları köşesine taşıyan Bulut, Saadet Partisi'nin AK Parti karşısında varlık gösterememesinin sebebini AK Parti'nin o dönemde gençlik hareketi gibi olmasına bağladı. 

Yeni Parti'nin Lideri Macron Gibi Olacak: 

Ardından konuyu yeni parti tartışmalarına getiren Arslan Bulut, bu partinin liderinin Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron gibi genç bir iş insanı olacağı yönünde iddialar olduğunu öne sürdü. 

Bulut yazısında, "Şimdilerde yeni parti hazırlıkları var. Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan ile olmayacağını, onları dışarıdan destekleyenler de biliyor. Bu sebeple 'Macron gibi' genç bir iş adamını lider çıkaracakları söyleniyor!" ifadelerine yer verdi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar