GÜNDEM

Yeni Zamda Anlaşma Sağlandı: 14.800 TL Maaş ve 8000 TL Bayram Ödemesi!

Personel maaşı bir anda arttı. 14.800 TL en düşük maaş olarak duyuruldu. Üstelik bayramlarda 8000 TL'lik ödeme yapılacak. Yalnızca bununla sınırlı değil, ek izin ücreti konusunda da anlaşmaya verildi. Kurum ve sendika arasındaki toplu iş sözleşmesine dair detaylar yazımızda.

Yeni Zamda Anlaşma Sağlandı: 14.800 TL Maaş ve 8000 TL Bayram Ödemesi!

Toplu İş Sözleşmesi ile kurumlar ve sendikalar arasında anlaşma sağlanıyor. Bu sayede çalışanlara ödenecek maaşta artırıma gidiliyor. Son zamanlarda ise sendikaların çeşitli kurumlarla olan anlaşmalarını öğreniyoruz. En düşük personel maaşının 14.800 TL olduğu bir haberi sizlere ileteceğiz.

En Düşük Maaşa Rekor Zam!

Çayırova Belediyesi iştiraki Argen A.Ş. ile Hizmet-İş Sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi sonrasında en düşük personel maaşı 14.800 TL'ye çıktı. Bu gelişme ile birlikte Ramazan ve Kurban Bayramı için yapılacak ek ödemeler de merak konusu haline geldi. Ramazan Bayramı için 3000 TL ve Kurban Bayramı için 5000 TL'lik ödeme yapılacak. Toplamda bayramlardan elde edilecek ek ödemelerin miktarı 8000 TL'yi bulacak.

1500 TL İzin Ücreti Ödenecek!

1500 TL'lik izin ücreti ile birlikte çalışanlara sunulan fırsatlar yalnızca maaş ve bayram ödemeleriyle sınırlı kalmıyor. Çayırova Belediyesi'nde çalışanların yüksek maaş alacak olması olumlu karşılandı. Sendikanın pazarlığı sonrasında çalışanlara olabildiğince güzel imkanlar sağlanıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar