KULİS

Yeni Yüzyıl'dan bomba transfere skandal hata

Sosyal medyada 'hükümet karşıtı paylaşımları' nedeniyle işten atıldığını açıklayan ünlü yazarın yeni adresi Yeni Yüzyıl Gazetesi oldu, ama gazrte öyle bir hata yaptı ki...

Yeni Yüzyıl'dan bomba transfere skandal hata
Sosyal medyada 'hükümet karşıtı paylaşımları' nedeniyle işten atıldığını açıklayan ünlü yazarın yeni adresi Yeni Yüzyıl Gazetesi oldu.
Yıllarca Sosyal Güvenlik Kurumu SGK'da çeşitli görevlerde bulunan ve Türkiye'de sosyal güvenlik denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Ali Tezel Yeni Yüzyıl Gazetesi ile anlaştı.

Akşam Gazetesinde 10 yıl boyunca "Çalışma Hayatı" ile "Sosyal Güvenlik Köşe"sini yazan Tezel Skyturk, Kanaltürk, NTV,Bugün TV,Ulusal Kanal ve Samanyolu Haber'de sosyal güvenlik sorunlarıyla ilgili programlar hazırlayıp sundu.

SUS DEDİLER AMA DAYANAMADIM

Habertürk Gazetesinde Çalışma Hayatı ile ilgili sorunlara çözüm getirici yazılar yazan Ali Tezel'in işine sosyal medyada 'hükümet karşıtı paylaşımları' nedeniyle Aralık 2014 ayında son verilmişti.

Kendisine ‘sus’ denildiğini, ancak dayanamadığını ifade eden Tezel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bu arada Habertürk beni facebook ve twitter deki paylaşımlarım için işten attı… Sus dediler gerçekleri söyleme dediler ama dayanamadım” ifadelerini kullanmıştı.

Yeni Yüzyıl yeni yazarını şu sözlerle duyurdu:

Yeni Yüzyıl bombayı patlatıyor! Ali Tezel çok yakında Yeni Yüzyıl'da..

Ali Tezel çok yakında Yeni Yüzyıl’da sorularınızı yanıtlayacak. Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, çalışma yaşamınıza ilişkin tüm sorularınıza cevap için çok yakında Yeni Yüzyıl’da.



BOMBA TRANSFERE SKANDAL HATA


Yeni Yüzyıl'ın "bomba transfer" olarak duyurduğu yeni yazar Ali Tezel'in tanıtım videosunda isminin Ali Tezer olarak yazılması da şaşırttı.
ÇOK OKUNANLAR