KULİS

Yeni Yüzyıl ne zaman çıkacak?

Yazılı basının efsane gazetesi Yeni Yüzyıl, yayın hayatına dönüyor...

Yeni Yüzyıl ne zaman çıkacak?
GAZETECİLER.COM -

Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mansur Topçuoğlu'nun Yeni Yüzyıl'ın isim hakkını almasıyla bir süre önce kadro oluşumuna başlayan gazete ilk etapta güçlü bir spor servisi oluşturdu.

Gazetenin spor müdürlüğüne, GSTV'nin eski genel yayın yönetmeni Bahri Havadır getirildi. Havadır'ın yardımcısı Onur Çağlar oldu. Yeni Yüzyıl'ın Haber Müdürü ve İstihbarat Şefliğine ise Murat Bereket atandı.

Editör olarak Namık Özbek ve Halis Güler ile anlaşan gazete, Üniversite bünyesinde foto muhabiri olarak çalışan Gökhan Güçkaya'nın yanına Eser Erenler ve Halit Kayacan'ı ekledi.

Yazar kadrosunu Oğuz Tongsir, Sanlı Sarıalioğlu, Osman Tanburacı, Erhan Köknar gibi önemli kalemlerden oluşturmayı planlayan gazetenin muhabir kadroları da oldukça güçlü.

Spor basınının "ödül koleksiyoncusu" muhabiri Celal Demirbilek'in yanı sıra, Atakan Kurt (Beşiktaş) ve Can Karadeniz (Galatasaray) da kulüp muhabiri olacaklar.

Kağıthane'deki üniversite binasının üst katında yer alan gazete kısa bir süre sonra Kabataş'ta hazırlanan binaya geçecek. Gazete ise 5 Kasım'da piyasaya çıkacak.

ÇOK OKUNANLAR