GÜNDEM

Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik kuzusunu toprağa verdi

Sokakta oynarken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in 7 yaşındaki kızı Ecrin Çelik, toprağa verildi.

Yeni Şafak Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik kuzusunu toprağa verdi

Sokakta oynarken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik'in 7 yaşındaki kızı Ecrin Çelik, toprağa verildi.

Cenaze namazı İzmit'in Yuvacık ilçesinde bulunan Başiskele Yukarı Serdar Camii'nde kılınan minik Ecrin, Serdar Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.

Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Ersin Çelik'in 7 yaşındaki kızı Ecrin, otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Tatil için annesi ve diğer iki kardeşiyle birlikte Sakarya'nın Karasu ilçesine giden minik Ecrin, evin önünde oynarken, bir otomobil çarptı. Olayın ardından Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ecrin, burada yaşamını yitirdi.

CENAZE İZMİT YUVACIK'TA DEFNEDİLDİ

Çelik'in kızı Ecrin'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip İzmit'in Yuvacık ilçesinde bulunan Başiskele Yukarı Serdar Camii'nden kalktı. Minik Ecrin Serdar Mahallesi Mezarlığı'nda defnedildi.

Medya camiasından çok sayıda gazeteci ve yazarın katıldığı cenaze töreninde Ersin Çelik'i Albayrak Ailesi yalnız bırakmadı. Törende Albayrak İcra Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak, Albayrak Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Albayrak, Albayrak Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Albayrak, Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Piri Medya Genel Müdürü Ömer Karaca ve Ersin Çelik'in çok sayıda çalışma arkadaşı yer aldı.

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN'DAH BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Ersin Çelik'i telefonla arayarak taziye dileklerini iletti.

SİYASİLERDEN TAZİYE TELEFONLARI

Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Vasip Şahin telefonla arayarak taziyelerini iletti.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım taziye evine gelerek, Çelik ailesine başsağlığı diledi.

CENAZE TÖRENİNDE YALNIZ BIRAKMADILAR

Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hatice Karahan ve Saadet Oruç, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İstanbul Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da cenaze töreninde yer alırken, cenaze namazını Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan kıldırdı.

DOĞDUĞUNDA MESAJ ATMIŞTI...

2007 yılında Yasemin Çelik ile evlenen Ersin Çelik, kızı Ecrin ilk doğduğunda, kızının ağzından yakın arkadaşlarına mesaj atarak mutluluğunu paylaşmıştı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar