GÜNDEM

Yeni Şafak yazarından bomba yazı: Sezgin Tanrıkulu'dan Talat Atilla'ya ölüm tehdidi!

Yeni Şafak yazarı Tamer Korkmaz, köşe yazısında CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun Talat Atilla ve avukatını ölümle tehdit ettiğini yazdı.

Yeni Şafak yazarından bomba yazı: Sezgin Tanrıkulu'dan Talat Atilla'ya ölüm tehdidi!

Külliye'ye giden CHP'li tartışmalarının odak noktası Talat Atilla ve ve avukatı CHP'li Sezgin Tanrıkulu tarafından ölümle tehdit edildi. Bu iddianın sahibi Talat Atilla'nın avukatı. 

Tehdit maillerini gündeme getiren avukatın ifadelerini köşe yazısına taşıyan Yeni Şafak yazarı Tamer Korkmaz, tehdit iddialarının fikri takibini yaptı.  

Tamer Korkmaz, şu sözleri sarf etti:

FİKRİ TAKİP

22 Ocak’taki (2020) yazımızda Gazeteci Talat Atilla’nın avukatı olan Murat Sultansu’nun Mister Sezgin Tanrıkulu hakkındaki “ciddi kuşkularından” söz etmiştik.

Sultansu, bu satırların yazarına gönderdiği e-posta mesajında “Saray’a giden CHP’li iddiasının tartışıldığı günlerde bana ve Talat Atilla’ya ölüm tehditleri dâhil birçok tehditler geldi. Son olarak fiili saldırıda bulunuldu. Tüm bunlar bizi sindirmek için yapılıyor” diyordu…

Avukat Sultansu, kuşkularını kemikleştirmiş bir vaziyette; iddiasını ilerleterek, yeni e-posta mesajında şu satırları yazıyor:

“Talat Atilla ile benim vurulmam için Liceli M. denilen tetikçiyi tutan kişi CHP’li milletvekili Sezgin Tanrıkulu’dur. Yaptığım tüm araştırmalar ve bana gelen bilgiler bu yöndedir…”

Sultansu ve Atilla’yı ölümle tehdit eden şahıs, bir süre önce yakalanmıştı!

Talat Atilla ise avukatının ve Tamer Korkmaz'ın ifadelerine ilişkin attığı tweette şunları söyledi:

"Avukatım Murat Sultansu, Tamer Korkmaz'a"Talat Atilla ve benim vurulmam için Liceli M. isimli tetikçiyi CHP Milletvekili SezginTanrıkulu tuttu” demecini vermiş. Şu aşamada detaylı bilgim yok ama ilk ve son sözüm şu; Üzerinde ismim yazmayan kurşun değmez!"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar