KARİKATÜR

Yeni mizah dergisi Tapir bayilerde

Fotoğraf, grafik tasarım, fotoşop ve yazıyla alışıldık mizah dergilerinden farklı bir anlatım dili hedefiyle Tapir'in ilk sayısı çıktı.

Yeni mizah dergisi Tapir bayilerde

Yeni mizah dergisi Tapir, bugün bayilerde okuru ile buluşmayı bekliyor.  Fotoğraf, grafik tasarım, fotoşop ve yazıyla alışıldık mizah dergilerinden farklı bir anlatım dili hedefiyle Tapir'in ilk sayısı çıktı.

Aylık mizah dergisi Tapir, çizgi ve fotograf görselliğiyle 48 sayfalık bir mizah dergisi olacak. Başta Penguen Mizah dergisi olmak üzere birçok dizi, sinema senaryolarından tanınan mizahçı Fatih Solmaz yönetiminde çıkacak olan aylık mizah dergisinde; Cem Davran, Wilco Van Herpen, Mansur Ark, Murat Serezli, Renan Bilek, Metin Uca, Orhan Aydın, Bülent Şakrak, Ömer Duran, Ebru Şahin gibi ünlü simalar da rol aldı.

Tapir Dergisi'nin logosunu da ünlü karikatürist Bahadır Baruter hazırladı. 

İŞTE TAPİR'İN İLK SAYISI

Deneme

TAPİR'DE KİMLER VAR KİMLER?

Tapir dergisinin kadrosunda yer alan isimler ise şöyle: Yiğit Karaahmet, Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, mizah yazarı Şükrü Yavuz, mizahçı senarist Kemal Kenan Ergen, Hakan Köksal, Şok Haber’in yaratıcısı İlker Arslan, Beyaz Show’un uzun yıllar yazarlığını yapmış Güray Ölgü, Bobiler Org’un montecisi Taner bey abi, mizahçı Emre Özbay, Lombak ve Kemik dergilerinin çizeri Tolga Sümer, yönetmen Faruk Karaçay, sosyal medyada mizahıyla fenomene dönüşmüş Kılavuz Karga.

ÇOK OKUNANLAR