DİZİ DÜNYASI

Yeni fenomenimiz Can Yaman

Son günlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan oyuncu Can Yaman'ın sürekli kasları ile gündemde olması ve bunun dalga konusu haline gelmesine Posta yazarı Şirin Sever'den dikkat çeken bir yorum geldi.

Yeni fenomenimiz Can Yaman

Star'ın yaz dizisi Erkenci Kuş reyting rekorları kırmaya devam ederken, dizinin başrol oyuncusu Can Yaman da konuşulmaya devam ediyor. Posta yazarı Şirin Sever, oyuncunun daha önce de birçok dizide rol aldığını fakat saçlarını uzatıp , aksesuarlarıyla cool ve serseri imajı ile en  konuşulanlar listesinde yer aldığını söyledi. Şirin şu ifadeleri kullandı:

Mesele sadece vücut değilmiş; bir hikaye oluşturmak, anlam katmak, karizma yaratmakmış. Tabii bir adam bu kadar ilgi çekince, dalga geçenler olmaz mı? Dolu.Zira adam sadece kas değil. Profesyonel sporcu, okul hayatı son derece başarılı, hukuk okumuş, felsefeye meraklı, akıllı bir adam. Siz bunların kaçını yaptınız da beğendiremediniz? Hadi sessizce dağılın şimdi ve kendiniz için iyi bir şeyler yapın.

Yeni fenomenimiz Can Yaman

Bayram boyunca hangi gazeteyi açsam Can Yaman çıktı karşıma... ‘Erkenci Kuş’ dizisinin başrol oyuncusu yeni fenomenimiz olmuş. Enteresan olan Can Yaman’ın ilk dizisi değil ‘Erkenci Kuş’...

Ben onu ‘Dolunay’, ‘İnadına Aşk’, ‘Gönül İşleri’ dizilerinde de izledim. Yine yakışıklıydı, bol bol kaslarını gösteriyordu ama hiç bu kadar ses getirmemişti. Can Yaman’ın saçlarını uzatıp toplamak, kolyeleri, yüzükleri ve aksesuarlarıyla cool ve serseri bir imaj çizmek kimin fikriyse…

İşte o kişi, bugün Can Yaman’ı en çok konuşulanlar listesine taşıdı. Demek ki mesele sadece vücut değilmiş; bir hikaye oluşturmak, anlam katmak, karizma yaratmakmış. Tabii bir adam bu kadar ilgi çekince, dalga geçenler olmaz mı? Dolu.

“Bu vücut çekici mi yani?” diye soranlar, karikatürler gırla. Sevmeyiz biz iyi görünmeleri, kendine bakmaları falan. Bu kadar cool hallere ne gerek var değil mi? Bence çekemeyenler anten taksın...

Zira adam sadece kas değil. Profesyonel sporcu, okul hayatı son derece başarılı, hukuk okumuş, felsefeye meraklı, akıllı bir adam. Siz bunların kaçını yaptınız da beğendiremediniz? Hadi sessizce dağılın şimdi ve kendiniz için iyi bir şeyler yapın.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar