POLEMİK

Yeni bir polemik doğuyor! Melih Altınok, Barış Yarkadaş'a öyle şeyler söyledi ki...

Sabah yazarı Melih Altınok, Gerçek Gündem sitesinde hakkında yapılan haberde kullanılan 'yandaş' kavramının üzerine Barış Yarkadaş'ı topa tuttu. Altınok, Yarkadaş'a ''Senin hiç utanman yok mu?'' dedi.

Yeni bir polemik doğuyor! Melih Altınok, Barış Yarkadaş'a öyle şeyler söyledi ki...

Yeni bir polemik mi doğuyor?

Barış Yarkadaş ve Melih Altınok arasında daha önce de farklı vesilelerle beliren tartışmalara bir yenisi daha eklendi. 

Gerçek Gündem haber sitesinde kendisi için kullanılan 'yandaş' tanımlamasına sert çıkan Altınok, Barış Yarkadaş'a açtı ağzını yumdu gözünü. CHP'ye yandaş gazetecilik yaptığını söylediği Yarkadaş'ın siyasete girişinden günümüzdeki tartışmalarındaki gazetecilik üslubuna kadar birçok konu Melih Altınok'un hedefindeydi. 

Ayrıca Melih Altınok'un sözlerinden Tuncay Özkan da nasibini aldı.

İşte Melih Altınok'un yazısı:

Barış Yarkadaş. Onu da türdeşleri gibi ekranlarda boş yaparken sık sık görüyorsunuz. Sağa sola çamur atıp sonra yalanını yalamasıyla, twitlerini silmesiyle meşhur. Onun da iyi haber alan kaynaklara yakın kaynakları var.
Bir aralar gerçek gündem isimli CHP yalakası bir internet sitesinde gazetecilik yapıyordu. Olabilir, gazeteciler robot değil, herkesin bir siyasi görüşü var dedik geçtik.
Hatta operasyonlarının karşılığı olarak CHP'den milletvekilliğini kapınca da doğal karşıladık. Demek ki siyasette karar kıldı, yolu açık olsun diye düşündük. Kitaplarını CHP'i belediyelere "iyi fiyattan" satmasını falan görmezden geldik.
Ne var ki bu Yarkadaş, tekrar aday gösterilmeyince yeniden bağımsız tarafsız gazeteci pozlarında aramıza döndü. Kaldığı yerden CHP militanlığına devam ediyor.
Bu kadarla da yetinse iyi... Lafımız olmazdı. Elini sallasan böyle bir tipe değiyor, hangi birine...
Fakat bey'fendi bir de pişkin pişkin, gazeteciliğini milletvekilliğine, danışmanlığa...

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar