GÜNCEL

Yeni Akit’ten Tuğba Özay için skandal başlık! Yazar Selahattin Yusuf’tan cevap gecikmedi

Yeni Akit, Manavgat’taki yangında çiftliği zarar gören Tuğba Özay’ın yardım çığlığı için attığı başlıkla dikkatleri üzerine çekti. Gazetenin skandal başlığına yazar Selahatin Yusuf’tan cevap ise gecikmedi.

Yeni Akit’ten Tuğba Özay için skandal başlık! Yazar Selahattin Yusuf’tan cevap gecikmedi

 Manavgat’ın Yeniköy mahallesinde başlayan yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken Tuğba Özay  önceki akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi. Özay'ın yardım çığlıkları sonrası Akit gazetesinin attığı başlık tepki çekti.

SKANDAL BAŞLIĞA TEPKİ YAĞDI!

Tuğba Özay’ın bu çağrısını internet sitesine taşıyan Yeni Akit'in attığı skandal başlıkta, “Manken Tuğba Özay'ın bacak gösterip aldığı çiftliği de mi varmış?” başlığıyla duyuran gazeteye sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki yağdı.

HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Dün Manavgat'taki çiftliğine gitmek için yola çıkan Özay, yangının evine sıçradığını duyunca ise gözyaşlarını tutamadı ve hüngür hüngür ağladı. Arabanın içinde ağlayarak video çeken Özay, "Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat'a yetişmeye çalışıyorum. Yangın uçaklarına daha çok yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Hiçbir yerim tutmuyor. Daha çok uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin" dedi.

‘NEREDEN, NASIL GÖRDÜNÜZ?’

Tepki gösteren isimlerden biri de yazar Selahattin Yusuf oldu. Yeni Akit’in söz konusu tweetini alıntılayan yazar, “Siz ‘gösterdiğini’ nereden gördünüz, nasıl gördünüz?” ifadelerini kullanarak göndermede bulundu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar