GÜNDEM

Yeni Akit'ten skandal manşet!

Yeni Akit gazetesi, kanser tedavisi görürken hayatını kaybeden gazeteci Bekir Coşkun'un ölümüne ilişkin skandal bir habere imza attı.

Yeni Akit'ten skandal manşet!

Uzun süredir kanser tedavisi gören gazeteci Bekir Coşkun, 18 Ekim akşamı Ankara Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Dün memleketi Şanlıurfa’nın Tülmen köyüne getirilen cenazesi burada defnedildi.

Yeni Akit gazeteci Coşkun'un cenazesini tepki çeken bir haber ve yazıyla manşete taşıdı. Bekir Coşkun'un 28 Eylül 2016 tarihli “İmamları görünce kaçasım geliyor” yazısını hatırlatan gazete, “İmamları görünce kaçasım geliyor” dedi ama nihayetinde imamın eline düştü… Millete “g.t kılı” dedi.

Gazete, haberinin sonunda "Bekir Coşkun'a hakkımızı helal etmiyoruz" diye de ekledi: "Hadis-i şerifte, “Ölülerinizi hayırla yâd ediniz” buyruluyor. Bizim yapmamız gereken de tam olarak bu işte: “Ölülerimizi” hayırla yâd etmek. Allah’ın açık bir emri olan başörtüsü için “ulusal salaklığın sembolü” diyenler bizim ölümüz olacak değil herhalde.  Yüce dinimiz İslam’ı “Orta Çağ” ile özdeşleştirenler, boşuna rahmet beklemesin. Bekir Coşkun’a hakkımızı helal etmiyoruz biz."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum