TELEVİZYON

Yayına hazırlanan Flash TV'den bomba isimlere teklif!

Ekranlara geri dönmeye hazırlanan Flash TV ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Flash TV'nin birçok ünlü isme yeni yayın döneminde yer alması için teklif sunduğu öğrenildi.

Yayına hazırlanan Flash TV'den bomba isimlere teklif!

Genel Yayın Yönetmenliğini Hakan Aygün’ün üstlendiği Flash TV yayın hayatına yeniden başlamak için gün sayıyor. İddialı bir haber merkezi arayışında olan Aygün’ün, duayen televizyoncu Uğur Dündar ve Fatih Portakal’a Ana Haber için teklifte bulunduğu medyaya yansımıştı. Bu usta iki ismin kararı bilinmemekle birlikte, Flash TV’nin Ankara Temsilciliği için Yeni Çağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu ile anlaşıldığı yazıldı.

İKİ SÜRPRİZ İSME TEKLİF GİTTİ

Tüm bunların yanı sıra kanalla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Haber İskelesi’nin özel haberine göre Uğurluoğlu‘dan sonra Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı Karar yazarı Akif Beki’ye de teklif götürdü. Beki‘nin yanıtı henüz bilinmiyor.

Öte yandan Aygün‘ün Flash Tv için düşündüğü bir diğer ismin ise eski çalışma arkadaşı Saba Tümer olduğu ileri sürüldü. Hakan Aygün ile Saba Tümer uzun yıllar Show TV’de birlikte çalıştı. Saba Tümer’in yeniden ekranlara dönmek istediği ve bu teklife sıcak baktığı da gelen iddialar arasında…

Ve bir bomba transfer iddiası da Lerzan Mutlu ile ilgili. Gündüz kuşağı programı için ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu’ya teklif götürüldüğü ileri sürüldü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar