TELEVİZYON

Yasin Obuz - Hikmet kavgasının görüntüleri Acun Ilıcalı'nın sitesi sansürleyip verdi

Survivor ada konseyinde Yasin ile Hikmet arasında yumruklar konuştu. Acun Ilıcalı'nın sitesi Yasin - Hikmet kavgasını sansürleyerek verdi.

Survivor All Star 2022'de Yasin ve Hikmet, yumruk ve küfürlerin havada uçuştuğu bir kavgaya karıştı. Kavga öyle büyüktü ki Acun Ilıcalı görüntüleri sitesinden sansürlemek durumunda kaldı. Bu kavga sonrasında Yasin diskalifiye'nin eşiğine geldi.

Acil durum konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, Yasin'e 6 oyun, Hikmet'e de 2 oyundan men cezası verdi. Yasin'e Survivor tarihinin en ağır cezasını verdiklerini söyleyen Ilıcalı, "Bunu kaldırabilir misin bilmem. Kendi rızanla ayrılmak istersen mahsuru yok" dedi.

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarının ardından adeta yıkılan Yasin, "Survivor'a devam etmek istiyor musun istemiyor musun?" sorusu üzerine "Bunun olmasını istemezdim. Ancak 6 ödül değil 10 ödül de olsa yine kalmak isterim. Survivor'dan ayrılmak istemiyorum" cevabını verdi.

Konseyde olayı anlatan Hikmet Tuğsuz, "Benim de saldırı çabam var ama beni tuttular. O küfürlerden sonra hiçbir erkek duramazdı. Sabrım bir yere kadardı. Beni tahrik ettiler. Sokaktan geçen birine aynı şeyleri söylesen dayak yiyeceğini bile bilse saldırır adam" dedi.

Acun Ilıcalı Hikmet Tuğsuz a verilen cezayı da açıkladı. Saldırıya uğramış olsa da Hikmet'in cezasız kalmayacağını belirten Ilıcalı, "Hikmet senin saldırıya uğradığın ve kötü sözler işittiğin doğru. Ancak seni ayırdıklarından sonra da saldırdın. Ancak senin davranışının ne olursa olsun cezasız kalmaması gerekiyor. Seni haklı bulmama, uğradığın saldırıya verdiğin tepkiyi haklı bulmama rağmen, yaptığın fiziki hareketin de ceza alması gerekiyor. Sen de 2 ödülden mahrum kalacaksın. Sebebi Seda ve Adem'in senin hareketlerinden darbe almaları. Fiziki olarak olayı çok daha yükseltmen" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar