DİZİ DÜNYASI

Yasak Elma Dizisi Canla Başla Depremzedeler İçin El Ele Verdiler

Yasak Elma Dizisi Canla Başla Depremzedeler İçin El Ele Verdiler

Yasak Elma Dizisi Canla Başla Depremzedeler İçin El Ele Verdiler

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki 2 büyük sarsıcı deprem felaketi 10 ilimizde binlerce binanın yıkılması ve birçok vatandaşın hayatını kaybetmesi ile neticelendi. Hayatını kaybedenlerin yaralıların ve evsiz kalanların imdadını ise Türkiye’den ve dünyadan birçok yardım eli uzandı.

Bu süre zarfı içerisinde tüm televizyonlar deprem bölgesinden yayın yapmaya geçtiler. Deprem felaketinin hemen ardından birçok oyuncu setler durdurulsun şeklindeki isteklerine yapımcılar da destek vererek almış oldukları kararlar doğrultusunda sinemaların ve reklam çekimlerinin durdurulmasına karar verdiler.

Yasak Elma’nın Yapımcıları da Yardım Elini Uzattı

Yapımcılar sendikasının yapmış olduğu çağrıya uyan Ay yapım Medyapım gibi büyük şirketler setlerde bulunan karavanları ışık ses aydınlatma jeneratör gibi ekipmanları deprem bölgesine arama kurtarma faaliyetlerinde kullanılmak üzere gönderdiler. Bu tür malzemeler başta Hatay Kahramanmaraş olmak üzere diğer illeri de gönderildi. Pek çok ünlü isim de bu organizasyonlara katılarak depremzede olan vatandaşlara yardım etme amacıyla faaliyette bulundular.

Yardım eden ünlüler arasında Eda Ece de bulunuyor. Şişli kuruluşların yapmış olduğu maddi destekler depremzedeler için gönderilen kıyafetlerle birlikte sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyurular günlerce paylaşım yapılarak destekler esirgenmedi. Ünlü oyuncuyu kahreden olayın ardından yasak elma ekibinden birçok bölgeye ünlüler giderek desteklerini vermeyi de ihmal etmediler. 2 haftadan bu yana ekranlarda olmayan yasak elma dizisi bilindiği üzere hafta başında pek çok dizi gibi bu hafta yayına başladı.

 Fox TV ekranlarında izleyicileri ile buluşan yasak elma dizisinin 165 bölümü haftalar öncesinden çekimi tamamlanmıştı. Ancak Ocak ayında hazırlığı tamamlanmış olan bu bölüm ise deprem felaketinin ardından yayınların başlamasıyla birlikte televizyonları karşısındaki izleyicilerle buluşturuldu. Televizyon ekranında verilen son bölümünde Eda Ece bir not paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü oyuncu Twitter hesabına yapmış olduğu paylaşımda bizzat gidip arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olmuş prodüksiyon ışık ekibi başta olmak üzere herkese teşekkür ederim diyerek minnettar kaldığını ifade etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar