GÜNDEM

Yapı Kredi Promosyonda Sınırları Aştı! Emekliyseniz Bu Ödemeyi Siz de Alabilirsiniz! 2023 Şubat Ayında Emekliye Kaç TL Ödenecek?

14 Şubat 2023'ten itibaren emekliler kaç TL promosyon alacak? Yapı Kredi müjdesini çoktan verdi. Emeklilere binlerce TL tek seferde ödeniyor. Emekli maaş hesabını Yapı Kredi'ye taşıyanlara özel sürprizler var...

Yapı Kredi Promosyonda Sınırları Aştı! Emekliyseniz Bu Ödemeyi Siz de Alabilirsiniz! 2023 Şubat Ayında Emekliye Kaç TL Ödenecek?

2023 yılı Şubat ayı güncel emekli promosyon miktarları açıklanıyor. Özel bankalarda bu ödemelerin kamu bankalarına kıyasla daha fazla yapıldığı görüldü. Yapı Kredi'nin güncel kampanyasında ise detaylar paylaşıldı. SGK ile yapılan anlaşma doğrultusunda emekli vatandaşlar yüksek promosyondan faydalanıyor. Detaylarıyla birlikte hangi emekli ne kadar ödeme alacak sizler için yanıtladık.

Promosyonda Limitler Yükseliyor!

Emekli vatandaşların daha fazla promosyon ödemesi alabilmesi adına çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Limitlerin de artırıldığı belirtildi. Güncel promosyon ödeme listesinin maaşlara göre düzenlendiğini belirtelim. Aşağıda promosyona ilişkin bilgiler yer almaktadır

Yapı Kredi Emekli Promosyon Ödemeleri 14 Şubat 2023

3.500 TL'den az emekli maaşı alanlara : 4.200 TL
3.500 TL – 7.500 TL aralığında emekli maaşı alanlara : 4.900 TL
7.500 TL – 10.000 TL aralığına emekli maaşı alanlara: 6.300 TL
10.000 TL ve daha fazla emekli maaşı alanlara: 7.000 TL

Başvuru Yapılması Yeterli!

Promosyon ödemeleri için emeklilerin bankaya müracaat etmesi yeterli olacak. Emekli maaş hesabınızı Yapı Kredi'ye taşırsanız sizler de 7000 TL'ye varan emekli promosyon ödemesinden faydalanırsınız. 3 yıl boyunca emekli maaşınızı buradan almaya yönelik taahhüt vermelisiniz. Üstelik yalnızca promosyon değil aynı zamanda ATM'den para çekme ve havale EFT gibi işlemler için komisyon alınmaması gibi fırsatlar da sunulabiliyor. Bunun için bankanın resmi internet sitesinden detaylara erişebilirsiniz. Yapı Kredi'nin günel kampanyaları için mobil uygulamayı da kullanmanız mümkündür.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar