GÜNDEM

Yapı Kredi Nisan'da 10 Bin TL Faizsiz Nakit Avans Veriyor! Sıfır Faizli Paranızı Almak İçin Başvurun!

Yapı Kredi'nin vermiş olduğu 10 bin TL'lik faizsiz nakit avans için ne yapmanız gerektiğinden söz edeceğiz. Bankanın mobil uygulamasını indirip başvuranlar sıfır faizli parasını alıyor. İşte detaylar...

Yapı Kredi Nisan'da 10 Bin TL Faizsiz Nakit Avans Veriyor! Sıfır Faizli Paranızı Almak İçin Başvurun!

Sıfır faizli kredi arayışı içerisinde olanlar için Yapı Kredi'den müjdeli haber geldi. Yüksek faiz yerine hiç faiz ödememek için sizler de bu kampanyayı değerlendirebilirsiniz. Bankadan gelen haber sonrasında nasıl başvuru yapılacağı da belli oldu. Nisan ayından Mayıs ayına dek bu işlemi sağlamanız gerekiyor.

Mobil Uygulamadan Başvurun!

Yapı Kredi'nin mobil uygulamasını indirerek bireysel müşteri hesabı açmanız gerekiyor. İlk defa banka müşterisi olanlar, kayıt işlemini tamamladıktan sonra 15 gün içerisinde nakit avans için işlem yapması gerekmektedir. Kredi kartınız üzerinden nakit avansınızı çekebilecek ve böylelikle 10 bin TL'ye varan faizsiz nakit avansınıza kavuşacaksınız.

15 Mayıs'a Kadar Nakit Avans İmkanı!

Kredi kartı sahipleri, 15 Mayıs'a kadar faizsiz nakit avansını kullanabilecek. Öte yandan bu imkanla birlikte düşük faizli daha yüksek miktarda krediler için de işlem sağlayabilirsiniz. Kredi notunuz, gelir belgeniz ve diğer kriterlere bağlı olarak çekebileceğiniz kredi miktarı değişiklik gösterecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar