GÜNDEM

Yapı Kredi Müşterileri İçin Faizleri Sabitledi! İhtiyaç Kredisine Hemen Başvuranlar Bu Fırsattan Yararlanacak!

Bankadan sevindiren haber geldi. Kredinizi anında çekmek ve düşük faiz oranı üzerinden ödemeye başlamak istiyorsanız başvuru yapabilirsiniz. Yapı Kredi'nin ihtiyaç kredisi kampanyasında geri ödeme miktarları da belli oldu. Erteleme imkanlı kredi seçenekleri haberimizde...

Yapı Kredi Müşterileri İçin Faizleri Sabitledi! İhtiyaç Kredisine Hemen Başvuranlar Bu Fırsattan Yararlanacak!

Yapı Kredi, son dönemde kredi kampanyalarına ile önemli kolaylıklar sağlıyor. Üstelik vade sayısı ve faiz oranları incelendiğinde de farkını ortaya koymakta. Banka, geri ödeme planında da erteleme özelliğini müşterilerine kullandırmakta. Dolayısıyla, eğer belirlenmiş taksitlerin dışında ertelemeli kredi arıyorsanız sizler de Yapı Kredi'ye başvuru yapabileceksiniz. Peki banka, bunun için hangi şartları öne sundu? Acil kredi çekmek isteyenler şimdiden detayları merak ediyor.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu Yapanlar Yanıt Alıyor!

Yapı Kredi'nin güncel kredi kampanyasıyla birlikte 100 bin TL'ye kadar düşük faiz oranı ile kredi verilmekte. Üstelik kredi faiz oranlarının sabitlenmesiyle beraber pek çok kişi fırsatlardan yararlanıyor. Son zamanlarda kredi ihtiyacı için başvuru sağlayan müşteriler de olumlu yanıt almakta. Eğer sabitlenmiş faizden yararlanmak istiyorsanız Yapı Kredi'nin mobil uygulamasını veya dijital bankacılık hizmetini kullanarak ne kadar kredi çekebileceğiniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Banka Kredide Faizleri Sabitledi!

Faizlerin %2,99'a sabitlenmesi ile birlikte rahatlıkla kredi çekebileceğiniz vurgulandı. Bu sayede kısa süre içerisinde krediniz hazır olacak. Öte yandan Yapı Kredi'de yalnızca ihtiyaç için değil aynı zamanda konut ve araç üzerine de kredi kampanyaları aktif olarak devam etmekte. Nakit sıkışıklıklarında 36 aya varan vade imkanını da değerlendirerek ödeme planınızı oluşturabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar