GÜNDEM

Yapı Kredi Emeklilik İçin 200 TL Ek Ödeme Yapıyor! Banka SMS ile Başvuruları Kabul Edecek!

Yapı Kredi'nin güncel emeklilik kampanyası ses getirdi. Bankaya SMS ile başvuru yapanlar 200 TL'lik ödemenin sahibi olacak. Peki banka, emeklilik ödemeleri için hangi şartları sunuyor? Bireysel Emeklilik Sistemi ve çok daha fazlası haberimizde...

Yapı Kredi Emeklilik İçin 200 TL Ek Ödeme Yapıyor! Banka SMS ile Başvuruları Kabul Edecek!

Yapı Kredi, emeklilik sistemi için yapılan ödemelerde 200 TL kazanma şansı sunuyor. Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ödemesinde bulunan müşterilerini önemseyen Yapı Kredi, önemli bir kampanyaya imzasını attı.

200 TL Ek Ödeme Yapılacak

BES için düzenli olarak ödeme yapanlar Yapı Kredi'den 200 TL ödeme kazanacak. Üstelik 18 yaş altındaki bireyler için yapılan ödemelerde kampanya kapsamına girildiğini belirtelim. Başvuru detayları ve kampanyanın ne zaman sona ereceği gibi detaylar da belli oldu.

Yapı Kredi BES Kampanyası!

“1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında Bireysel Emeklilik (BES) yaptırın, ödeme aracınızı Yapı Kredi kredi kartınız olarak belirleyin 75 TL Worldpuan kazanın, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sözleşmelerinde (BES) ise 200 TL Worldpuan kazanma şansını kaçırmayın.”

Kampanyada geçerli olan emeklilik planının “Allianz Yaşam ve Emeklilik Bireysel ve Gruba Bağlı Bireysel” olduğunu belirtelim. Bunun dışındaki planların kampanya kapsamında olmadığı ifade edildi. Dolayısıyla eğer Yapı Kredi üzerinden Worldpuan kazanma şansını elde etmek istiyorsanız yapmanız gereken şey basit. SMS ile katılım sağlayabilmeniz adına bilgi verelim.

Yapı Kredi SMS Başvurusu

Yapı Kredi'nin BES kampanyasına SMS ile başvuru yapmak istiyorsanız “KAZANBES” yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numarasını 4454’e SMS olarak gönderebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar