GÜNDEM

Yapı Kredi Bankası Hesabı Olanlar Dikkat, 3 Gün İçinde Başvuru Yapın, TC kimlik önemli!

Yapı Kredi Bankası Hesabı Olanlar Dikkat, 3 Gün İçinde Başvuru Yapın, TC kimlik önemli!

Yapı Kredi Bankası Hesabı Olanlar Dikkat, 3 Gün İçinde Başvuru Yapın, TC kimlik önemli!

Yapı Kredi Bankası son zamanlarda yapmış oldukları yeni ihtiyaç kredisi kampanyaları ile birlikte 3 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirerek ödeme alacak olan kişilere 40.000 TL'ye kadar nakit ödeme vereceğini açıkladı. Yapı Kredi Bankası üzerinden başvuru gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar için yapılacak olan yeni Kredi ödemelerinde uygun faizlerle sizleri verilecek olan bu krediler belirtilen şartlara uygun olarak vatandaşların hesaplarına gönderilir ve ödemeler başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda bankaların mobil uygulamaları üzerinden de kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Yapı Kredi Bankası 40.000 TL'ye kadar ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli olarak verilecek olan bu kredilerde kimlik numaraları üzerinden yapılacak olan işlemler ile birlikte kredileri hızlı bir şekilde hesaplarına yatırarak kullandırmaktadır.

Yapı Kredi Bankası kredi puanı uygun olan tüm vatandaşları isterlerse cep telefonları üzerinden SMS atarak isterlerse de başvurularını gerçekleştirmeleri halinde Kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak kullanabilmektedir.

Yapı Kredi bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için banka şubesine gitmeden cep telefonunuz aracılığı ile birlikte SMS atabilirsiniz.

Sms ile Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara banka kredi şartlarına uygun olmaları durumunda hemen aynı gün içinde ödemeler verilmektedir. Cep telefonunuz üzerinden SMS ile kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, bireysel tc kimlik, aylık gelir ve doğum tarihini, aralarda boşluk bırakarak yazdıktan sonra 44 11 numarasına mesaj olarak göndermeniz yeterlidir.

Acil ihtiyacınızın olması durumunda, ayrıca bankanın resmi internet sitesine girerek buradaki kredi başvuru formunu eksiksiz olarak dolduran tüm vatandaşlarda kredi işlemlerinden faydalanabilmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar