GÜNDEM

Yapı Kredi Bankası Davet Ettiğiniz Her Üye İçin 300 TL Veriyor!

Yapı Kredi mobil kullananlar yaşadı. Bankanın mobil uygulaması üzerinden davet edip üye yapacağınız kişiler için 300 TL'ye varan bonus kazanıyorsunuz. Üstelik şartlar oldukça basit. Hemen siz de referans olarak davet üzerine kazanmak isterseniz kampanyaya dahil olun.

Yapı Kredi Bankası Davet Ettiğiniz Her Üye İçin 300 TL Veriyor!

Yapı Kredi, önemli bir kampanya ile karşımıza çıktı. Banka, müşterilerini sevindirecek kampanyada, davet usulü ile gelecek tanıdıklarınız için 300 TL'ye varan ödeme yapıyor. Bu şekilde puan elde edebilir ve alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Davet Kodunuzla Kayıt Olmaları Gerekiyor!

Yapı Kredi'den aktarılan bilgi doğrultusunda, davet kodunuz üzerinden mobil uygulamayı indirip kayıt olan müşteriler, sizin referansınız olarak kabul edilecek. Bu sayede ödemeler hesabınıza yansıyacak. Bonus ödemenizi de alışveriş harcamalarınızda kullanabileceksiniz.

Yapı Kredi Bonus Şartlaerı Neler?

Yapı Kredi resmi açıklaması ile birlikte bonus şartları da ortaya çıktı. Bankadan gelen detayla beraber aşağıdaki ifadelere yer verildi:
“25 Ocak – 31 Mart 2023 tarihleri arasında yakınlarınızı Yapı Kredi Mobil'e davet edin, yüzlerce puan kazanın! Yapı Kredi Mobil'den Yapı Kredi müşterisi olan her yakınınız için 50 TL puan, Yapı Kredi'den işlem gerçekleştiren her yakınınız için ek 250 TL puan daha kazanın! Üstelik istediğiniz kadar yakınınızı davet edip, sınırsız puan kazanabilirsiniz!”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar