GÜNDEM

Yapı Kredi Bankası Açıklama Yaptı: Banka Müşterilerine ve Olmayan Kişilere 100.000 TL Net Ödeme Açacağını Duyurdu

Yapı Kredi Bankası üzerinden yeni bir duyuru yapıldı. 100 bin TL'ye kadar nakit kullanmak isteyenlere işlem yapılacak.

Yapı Kredi Bankası Açıklama Yaptı: Banka Müşterilerine ve Olmayan Kişilere 100.000 TL Net Ödeme Açacağını Duyurdu

Son zamanlarda yaşadığımız ekonomik sıkıntıları, bankalardan alacağımız kredi ve kredi kartları ile gidermek istiyoruz. Bu şekilde para ihtiyacımızı gidererek, biraz nefes almak istiyoruz. Bankalarda bu sebepten ötürü sürekli güncel kampanyalar yaparak vatandaşlara kredi imkanı vermeye devam edecek. Yapı Kredi Bankası yaptığı yeni açıklama ile birlikte vatandaşlara kredi hizmeti başlattığını açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI tarafından başlatılan bu kampanyada, 100 bin TL ödeme alacaksınız ve bu kredileri onay alarak hesabınıza yatırdıktan sonra 24 ay vadeye kadar geri ödeme yapacaksınız. Bu bankalardan alınacak krediler, şartlara uygun olan herkese, hemen verilecektir. Peki nedir bu şartlar? 

Şartlar Nelerdir?

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi almak için bazı şartlara uygun olmak gerekiyor. Banka müşterisi olmanız durumunda özellikle de ihtiyaç kredisini mobil uygulamadan alacak kişilere hemen sonuç verilmektedir. bu kredileri kullanabilmeniz için banka müşterisi olmasanız da kredi notuna bakarak onay alabilirsiniz. 

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi alacak kişilerin TC vatandaşı olması, 18 yaş üzerinde olması, geliri olması ve banka kredi notu 1400 üzerinde olması durumunda başvurusunu yapabileceklerdir. Bankadan kolay bir şekilde başvuru SMS ile yapılacaktır.

SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kredi Bankası SMS ile kredi imkanından faydalanmak için cep telefonunuz üzerinden mesaj atmanız gerekiyor. SMS ile kredi için Bireysel TC KİMLİK aylık gelir ve Doğum Tarihi (Gün-ay-yıl) yazarak bu mesajı 4411 numarasına atabilirsiniz ve başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız. Ayrıca banka müşterisi olan kişiler, Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden de kredi alabileceklerdir. Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden alacağınız krediler, gelir belgesiz, masrafsız, düşük faizli olacaktır. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar