TELEVİZYON

Yalı Çapkını İle Popüler Olan Mert Ramazan Demir'den Şaşırtan Hamle! Dövmeyi Sevmiyordu, Dövme Yaptırdı! İşte Sebebi!

Cuma gecesi ekranlara gelen ve Star TV'nin en iyi yapımlarından biri olan Yalı Çapkını, büyük reytingleri ve başarısı ile ekranları süslüyor.

Yalı Çapkını İle Popüler Olan Mert Ramazan Demir'den Şaşırtan Hamle! Dövmeyi Sevmiyordu, Dövme Yaptırdı! İşte Sebebi!

Mert Ramazan Demir, canlandırdığı Ferit karakteri çok sevildi. Popüler oyuncu bu proje devam ederken yepyeni bir Netflix dizisinde hayranlarının karşısında çıktı. 20 Ocak’ta hayranları ile buluşan Netflix dizisi Şahmaran, büyük beğeni kazandı. Bu projede Cihan karakteri ile karşımıza çıkan Mert Ramazan Demir, hayranları tarafından çok beğeniliyor.

Son zamanların en ünlü oyuncuları arasında yerini alan yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir, Adana’da çekimleri yapılan Şahmaran projesi çekilirken çok farklı olaylar yaşandı. İlginç anlar çekime damga vurdu.

Oyuncudan İlginç Açıklamalar

Show TV 'deki katıldığı bir programda pek çok açıklama yapan oyuncu ilginç detayları da paylaştı. Oyuncu : “Ben öncesinde Adana’ya hiç gitmedim. Oraya gittiğimde kendi hayatımda pek çok  mistik şey görüp yaşadım” dedi.

Netflix projesi olan Şahmaran dizisinin birinci sezonu 2021'de Adana’da çekilmişti. Oyuncu çekimler sırasında pek çok şey yaşadı.

Mert Ramazan Demir, “Dejavu yaşadım ben orada. Hiç gitmediğim halde daha önce sanki oraya gelmişim gibiydi. Hatta ben dövme asla sevmiyorum ama dövmesini bile yaptırdım. ”diye açıklama yaptı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar