GÜNCEL

Yalçın Akdoğan'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çarpıcı yazı

Bir dönem Erdoğan'ın danışmanlığını yapan Star yazarı Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu kaleme aldı. Akdoğan, Soylu'nun sadece siyasetçi olmadığını teşkilatçı, mücadeleci ve çalışkan bir isim olduğunu yazdı.

Yalçın Akdoğan'dan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çarpıcı yazı

Suç örgütü lideri Peker'in BEA'den yayınladığı videolar ülkenin gündemine oturdu. Muhalefet partileri Peker'in iddialarına sarılarak hem Soylu4yu hem de hükümeti hedef aldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında suç çetelerine rest çekip, Soylu'ya destek çıkması, adeta "kriz duasına" çıkan muhalefetin umutlarını tüketti.Tartışmalara köşe yazarları da katıldı. Bir dönem Başbakan Erdoğan'ın danışmanlığını yapan Yalçın Akdoğan, Star'daki köşesinde Bakan Soylu'yu kaleme aldı. 

İşte o yazı... 

Siyasi kutuplaşma 'ya sev ya nefret et' şeklinde çok yanlış bir tutum üretiyor.

Oysa hayatın hiçbir alanı siyah beyaz değildir. Hele konu insan ise hiç değildir.

İnsanları indirgemeci ve toptancı yargılarla tanımlamak haksızlığa ve adaletsizliğe sebep olur.

Herkesin iyi tarafları, başarıları, meziyetleri veya eksik tarafları vardır. Önemli olan toplamda insanların ne olduğudur.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a karşı üretilmeye çalışılan kin ve nefret dalgası toplum vicdanında ters teptiği için siyasi konumu güçlü şekilde devam ediyor.

19 yılda girdiği tüm seçimleri kazanarak iktidarını koruyabilmek ortada büyük başarılar olduğunu, milletle güçlü bir gönül bağı kurulduğunu gösterir.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar