GÜNCEL

Yakup Köse yazdı: Batıcıların yeni umudu Peker!

Star gazetesi yazarı Yakup Köse, Batıcılar'ın bu topraklarda tekrar hâkimiyet kurmak için hayallerini bugünlerde bir çete liderine bağladılarını o kadar zor durumda olduklarını kaleme aldı. Köse, 'Allah'ın izniyle daha beter olacaklar...' diyerek tepki gösterdi.

Yakup Köse yazdı: Batıcıların yeni umudu Peker!

Star gazetesi yazarı Yakup Köse, Batıcılar'ın bu topraklarda tekrar hâkimiyet kurmak için hayallerini bugünlerde bir çete liderine bağladıklarını, bu denli zor durumda olduklarını kaleme aldı. Köse, 'Allah'ın izniyle daha beter olacaklar...' diyerek tepki gösterdi.

Köse, 'Taksim Camii'nin açılışını televizyondan seyrederken gözümün önüne 8 yıl önceki Taksim'den görüntüler de geliyordu. Hamdolsun, Batıcıların yakıp yıktığı, Batı emperyalizminin canlı yayın araçlarının doldurduğu meydanı şimdi müminler doldurmuştu. Dirayetli ve cesur bir liderin öncülüğünde Batıcılar'ın bir direnç noktası da böylece kırılmış oldu!' dedi. 

İşte o yazı... 

8 yıl önce bugünlerde Batıcı Gezi ayaklanması başlamıştı.

Polisin içinde yer alan FETÖ'cü unsurların ayaklanan Batıcıları kollamasıyla ayaklanma 3 ay sürdü. Yıllarca devrim hayali kuranlar ABD ve Batı'nın desteğiyle meydan ve sokakları devrimci şiddetle işgal ettiler. Aylarca yaktılar, yıktılar, yağmaladılar.

Batıcılar sokaklarda devrimci şiddeti otobüs duraklarına bile uygularken, başta ABD'nin emperyalist unsurlarından CNN'in canlı yayın aracı olmak üzere Batı medyasının araçları Taksim meydanında 'devrimci koruma' altındaydı; devrimciler Batı medyasının canlı yayın araçlarına çizik atmak şöyle dursun araçlara pasta cilayı dilleriyle yapıyorlardı!

Onlar devrimci şiddeti, kendilerine destek vermeyen Türk yayın kuruluşlarının canlı yayın araçlarına tatbik ediyorlardı. Tahrip edilen Türk yayın kuruluşlarına ait araçlarının önünde, şimdilerde ABD'den maaşa bağlanan Solcu gazeteciler gülerek pozlar veriyorlardı. Tahrip edilmiş Türk yayın kuruluşlarına ait canlı yayın araçlarının önünde mutluluk fotoğrafı çektiren 'bağımsız gazeteciler' hemen yan taraftaki Batı medyasının canlı yayın araçlarında "Türkiye'de özgür gazetecilik yapamadıkları" yalanını söylüyorlardı. Yaltaklanmalarının ödülünü kaptılar, hepsi maaşa bağlandı. Bu hususu yeni duyanlar, ABD'nin maaşa bağladığı, kendilerine hâlâ 'bağımsız gazeteci' diyenler hakkında aylarca önce yazdığım yazılara bakabilirler.

Yazının devamı için tıklayın.. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar