GÜNDEM

Yakup Köse: Meral Akşener çocuklarını HDP/PKK'dan isteyen annelere ne zaman ses verecek?

Star Gazetesi yazarı Yakup Köse İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i topa tuttu. Köse, "Sürekli anne olmasına, kadın olmasına atıf yapan Meral Akşener çocuklarını HDP/PKK'dan isteyen annelere ne zaman ses verecek? Ne zaman, Çarşamba günü yaptığı gibi kürsüyü yumruklayıp, "Ey HDP, PKK'ya gönderdiğin çocukları annelerine teslim et" diyecek?"diyerek ateş püskürdü.

Yakup Köse: Meral Akşener çocuklarını HDP/PKK'dan isteyen annelere ne zaman ses verecek?

Star Gazetesi yazarı Yakup Köse İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i topa tuttu. Köse, "Sürekli anne olmasına, kadın olmasına atıf yapan Meral Akşener çocuklarını HDP/PKK'dan isteyen annelere ne zaman ses verecek? Ne zaman, Çarşamba günü yaptığı gibi kürsüyü yumruklayıp, "Ey HDP, PKK'ya gönderdiğin çocukları annelerine teslim et" diyecek?"diyerek sitem etti. Köse öte yandan, Meral Akşener HDP'ye, "Ey HDP, PKK'ya gönderdiğin çocukları annelerine teslim et" demesi bir yana HDP'ye akıl hocalığı yapmaya başladı' deyip sitem etti. 

İşte o yazı... 

Ortada bedâhet olan bir vak'a var: Halkların Demokratik Partisi (HDP)'nin binalarına giren çocuk ve gençler PKK'nın terör kamplarından çıkıyor. Sanırsınız HDP ait parti binalarıyla PKK'nın terör kampları arasında metro hattı var!

HDP'nin parti binalarına giren bu çocuklar ve gençler, ABD ve Batı emperyalizminin ileri karakol görevini üstlenen PKK/YPG ve türevlerinin terör kamplarına götürülüyorlar.


Terör kamplarına kaçırılan çocukların ve ailelerinin ifadeleriyle HDP'nin binalarına girip PKK'nın terör kamplarından çıkma vak'ası inkâr edilemeyecek bir vak'adır ve bir terör faaliyetidir.

İşte, soğuk sıcak demeden 560 gündür HDP'nin Diyarbakır il binasının önünde evlat nöbeti tutmaları bundandır; "Çocuklarımız HDP'nin kapısından girdiler PKK kampından çıktılar" diyerek HDP'den çocuklarını istiyorlar.

Çok basit bir denklem: Anneler, çocuklarını terör kamplarına gönderenlerden geri istiyor.

Ortada anlaşılamayacak bir şey var mı?..

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum