GÜNCEL

Yakup Köse: Gülen'in Mirzabeyoğlu'na düşmanlığının sebebi ne?

Star gazetesi yazarı Yakup Köse, Gülen'in Mirzabeyoğlu'na olan düşmanlığın nedenini, 'FETÖ elebaşının, fikri planda Mirzabeyoğlu karşısında yaşadığı kompleks ve bu kompleksin onu sürüklediği korkunç haset ve kıskançlıktır' şeklinde açıkladı.

Yakup Köse: Gülen'in Mirzabeyoğlu'na düşmanlığının sebebi ne?

Star gazetesi yazarı Yakup Köse, 'Gülen'in Mirzabeyoğlu'na düşmanlığının sebebi ne?' başlıklı yazısında  'FETÖ elebaşının, fikri planda Mirzabeyoğlu karşısında yaşadığı kompleks ve bu kompleksin onu sürüklediği korkunç haset ve kıskançlıktır' şeklinde açıklamalarda bulundu. Köse, ''rahmetli Salih Mirzabeyoğlu'na reva görülen insanlık dışı muamelelerin ve korkunç işkencelerin sebebi, ondaki bu endişe, bu korku, bu paranoya, bu sadistliğin bütünüdür. Bence öldürülme sebebi de öyledir..." dedi. 

İşte o yazı... 

Uzun yıllar Fethullahçı Terör Örgütü lideri Fethullah Gülen'in yakın kadrosu içinde bulunan, Gülen'in gerçek yüzünü görünce Gülen'den ayrılan Latif Erdoğan geçtiğimiz hafta, tarihî vesika hüviyetinde bir yazı kaleme aldı. 13 Şubat'ta Akit Gazetesi'nde yayımlanan "FETÖ-İşkence-Mirzabeyoğlu" başlıklı yazıda Erdoğan, FETÖ liderinin Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu'na olan düşmanlığının aslî sebebini, Mirzabeyoğlu'na yapılan işkencelerdeki rolünü yazdı. Erdoğan'ın yazısındaki mezkûr bölümü kesmeden köşeme koyabilmek için yazıda geçen mevzularla alâkalı yorumlarımı, nasib olursa ileriki günlerdeki yazılarımda yazacağım. İşte Latif Erdoğan'ın tarihî vesika hüviyetindeki yazısı:

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar