TV HABER

Woman TV’de üç yeni program! Hangi isimler sunacak?

Aralık ayında yayına başlayan Türkiye'nin tek kadın televizyonu Woman TV'de üç yeni program başlıyor.

Woman TV’de üç yeni program! Hangi isimler sunacak?

Dsmart 53. Kanal ve Turksat uydusunun yanı sıra artık Vodafone, Turkcell TV+ ve Blu TV platformlarından da izlenen Woman Tv’nin içeriği zenginleşiyor. Günlük programların yanı sıra üç yeni program bu haftadan itibaren izleyici ile buluşuyor.

BEBEĞİMİ BÜYÜTÜRKEN

Didar Üstün’un sunduğu haftalık program kadınların hamilelik öncesi ve sonrası hormonal ve fiziksel değişimlerinde yanında olmayı ve desteklemeyi amaçlıyor. Aynı zamanda 0-3 yaş arası bebeklerin büyüme, gelişim ve beslenme süreçleri ile ilgili pratik bilgiler ve uzman görüşlerini ekrana yansıtıyor. Program Salı akşamı 21:00-22:00’de ekrana gelecek, hafta içinde de tekrarlanacak.

PEYVEND’LE KALBİM EGE’DE

İzmir’den hazırlanan Türkiye’nin tek lifestyle programında Peyvend Öksüz hem Ege mutfağının güzelliklerini hem de Ege bölgesinin önemli isimlerini ve festival, şenlik ve buluşmalarını ekrana yansıtıyor. Alaçatı Ot Festivali’nden İzmir Fuarına, Akhisar usulü yemeklerden, Sahrap Soysal’la zeytinyağı tadımına kadar Ege’nin en güzel hikayeleri bu programda izleyici ile buluşuyor. Program Çarşamba 21:00 – 22:00 arasında ekranda olacak hafta içinde de tekrarlanacak.

ECEM OKAN İLE MODA MOD

Düğün modasından, mutfak dekorasyonuna kadar kadınlara enerji veren her konuyu ele alan program, magazin dünyasından bir ünlüyü de her hafta konuk ediyor. Pratik bilgiler, dekorasyon, makyaj ve moda tüyolarının da yer aldığı Moda Mod Cuma akşamı 21:00 – 22:00’de yayınlanıyor. ModaMod bu hafta MasterChef yarışması birincisi Uğur Kardaş’ı konuk etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar