GÜNDEM

Whatsapp Gruplardan Otomatik Çıkmanızı Sağlayacak Bir Özellik Geliştiriyor!

Whatsapp'tan gelen grup güncellemesiyle birlikte büyük bir sorun ortadan kalkacak. Gruplardan tek tek çıkmak yerine belirleyeceğiniz bir tarihte otomatik olarak çıkabileceksiniz. Yeni grup özelliğine ilgi büyük. Whatsapp güncellemesi hakkında detayları aktaralım.

Whatsapp Gruplardan Otomatik Çıkmanızı Sağlayacak Bir Özellik Geliştiriyor!

Whatsapp, aynı anda geliştirmekte olduğu birden fazla özellik ile teknoloji gündeminden düşmüyor. Özellikle de mesajlaşma uygulamaları arasında liderliğini koruması bu bakımdan önemli. Uygulamanın düzenli olarak geliştirilmesi ve en ufak sorunların dahi hızlı şekilde çözülmesi Whatapp'ı ön plana çıkarmakta.

Gruplardan Çıkmak İçin Yeni Özellik!

Eğer geçici süreliğine Whatsapp grubu açtıysanız ve artık grubu kullanmayacaksanız yeni özelliği deneyebilirsiniz. Gruptaki üyeliğinizin otomatik olarak sonlanacağı tarihi belirleyebileceksiniz. Bu sayede o tarih geldiğinde gruptan ayrılmış olacaksınız. Özelliğin diğer tüm işlemleri sizin için halledeceğini belirtelim.

Özellik Henüz Beta Aşamasında!

Whatsapp'ın özellikle ilgili denemelerde bulunduğunu ve henüz tamamlanmadığını belirtelim. Ancak, girdiğiniz gruplardan çıkmayı unutan biriyseniz bu özelliği beklemenize değer. Yakın zaman sonra yeni güncellemenin yayınlanması bekleniyor. Whatsapp'ın geniş kapsamlı özelliğine olan ilgi de beklentilerin üzerinde olacaktır. Uygulamada biriken gereksiz ve kullanılmayan grupların sonu da bu sayede gelecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar