GÜNDEM

Veyis Ateş'ten Halil Sezai'ye: Barbar, çaresiz, zavallı

Habertürk'ün deneyimli sunucusu Veyis Ateş, dün akşamki ana haber yayınında komşusunu tekme tokat döven şarkıcı Halil Sezai'ye teki gösterdi.

Veyis Ateş'ten Halil Sezai'ye: Barbar, çaresiz, zavallı

Habertürk ekranlarında Akşam Haberleri'ni sunan Veyis Ateş, 41 yaşındaki Halil Sezai'nin 67 yaşındaki kalp hastası Hüseyin Meriç'e acımasızca şiddet uyguladığı anlara ilişkin şiddetin görüntüleriyle birlikte bir kez daha "barbarlığın", "çaresizliğin" ve "zavallılığın" bir sanatçı üzerinden görüldüğünü aktardı.

ARKADAŞLARININ OLAYA MÜDAHALE ETMEMELERİNE KIZDI

67 yaşındaki Hüseyin Meriç'in Halil Sezai tarafından darbedildiği sırada yanlarında bulunan 2 şahsa da sitem eden Ateş, her ne olursa olsun 2 şahsın olaya müdahale etmesi gerektiğini söyledi.

ACİZLİK OLARAK YORUMLADI

Halil Sezai'nin şiddet uygulamasını acizlik olarak yorumlayan Veyis Ateş, yayına hazırlanırken aslında çok daha ağır şeyler söyleyeceğini ancak Halil Sezai'nin açıklamalarından sonra insaniyet namına dozunu daha dengeli götürdüğünü belirtti.

Halil Sezai'nin yaptığı açıklamaların bu olayı meşrulaştıracak bir nitelik taşımadığını belirten Veyis Ateş, "Sonrasında yaptığı açıklama asla bu yaptıklarını meşru göstermez. Sadece o yaptığı açıklamadan sonra dozunu insaniyet namına biraz daga dengeli götürmeliyim" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar