TV HABER

Veyis Ateş ve Mete Yarar'ın gizemli yolculuğu bakın nereyeymiş?

Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş ve Mete Yarar, 15 Temmuz'un yıldönümü için Marmaris'e özel hummalı bir yayın hazırlığı içindeler... İkili sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla merak uyandırdılar.

Veyis Ateş ve Mete Yarar'ın gizemli yolculuğu bakın nereyeymiş?

Habertürk Genel Müdürü Veyis Ateş, Mete Yarar'la birlikte yollara düştü...

İkili önce "Çok özel bir yere çok özel bir yayına doğru... Yoldayız." diyerek  sonra da yol boyunca Veyis Ateş'in yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekti. 

Bu gizemli paylaşımların ardından ne geleceği merak edilirken bugün çok özel bir yayın için Marmaris'te oldukları ortaya çıktı. 

veyis ateş

15 Temmuz darbe girişiminin olduğu gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele hain FETÖ'cüler Cumhurbaşkanı'na suikast planıyla bir baskın düzenlemişlerdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıdan önce otelden ayrılarak İstanbul Atatürk Havalimanı'na gitmişti. 

veyis ateş

15 TEMMUZ'UN YILDÖNÜMÜNDE MARMARİS'TEKİ SALDIRININ BİLİNMEYENLERİ

15 Temmuz'un yıldönümünde Veyis Ateş ve Mete Yarar, 15 kişilik bir ekiple Marmaris'te iki gündür yoğun bir çalışma içerisinde. O gece Marmaris'te yaşananlar tüm ayrıntılarıyla ve ilk kez gündüz gözüyle adım adım ekrana gelecek. 

İkili, kanlı gecenin en kritik yerlerinden biri olan Marmaris'te, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı otelde yaşananları dakika dakika yerinden aktaracak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi otele ne zaman ve nasıl geldi?

Marmaris'ten ayrılmadan neler yapıldı, hangi kararlar alındı? Otelden ayrılmaya nasıl karar verildi? Erdoğan'a suikast timi otele nasıl girdi, o gece Marmaris ve civarında neler yaşandı, darbeciler nasıl yakalandı?

İşte bu soruların cevapları ve daha fazlası yarın akşam saat 21.00'de canlı yayınla Veyis Ateş'le Akılda Kalan programında olacak. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum