GÜNDEM

Vakıfbank'tan Şok Market İndirimleri! Marketten Alışveriş Yapanlara Bonus Verilecek!

Vakıfbank, ŞOK market anlaşmalı kampanyası ile gündeme geldi. Marketten yapacağınız alışverişlerde bonus kazanacaksınız. Vakıfbank resmi sitesinde detaylar açıklandı. Alışverişlerde indirim kazanmak isteyenler kampanyaya katılıyor.

Vakıfbank'tan Şok Market İndirimleri! Marketten Alışveriş Yapanlara Bonus Verilecek!

Vakıfbank, önemli bir kampanya ile gündeme geldi. ŞOK market üzerinden yapacağınız alışverişlerde bonus imkanı sağlanacak. Üstelik bunun için gerekli şartlar da açıklandı. Bankadan gelen son dakika bilgisi ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Detayları sizler ile paylaşıyoruz.

Vakıfbank'tan İndirim Yağmuru!

Vakıfbank, önemli bir indirim ile karşımıza çıktı. Şok marketlerde Vakıfbank Worldcard kullanarak yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL bonus sağlanacak. Worldpuanı bu sayede elde edebileceksiniz. Bu alışverişi tek seferde yapmanız gerekiyor. Üstelik kampanyaya nasıl katılacağınız hakkında bilgi de verildi.

Vakıfbank Şok Market Kampanyasına Nasıl Katılınır?

Vakıfbank ve ŞOK market anlaşmalı kampanyaya katılmak için mobil uygulamayı kullanmalısınız. Vakıfbank mobil üzerinden "Cepte Kazan" kısmına gelerek kampanyaya katılabilirsiniz. Uygulama üzerinde yer alan "Hemen Katıl" yazısına tıklamalısınız. Ayrıca kampanyaya katılım için yaklaşık bir haftanız kaldı. 1 Şubat 2023 tarihi ile 15 Şubat 2023 tarihi arasında kampanyanın geçerli olduğunu vurgulayalım. Kampanyadan kazandığınız Worldpuanlar 27 Şubat 2023 tarihine kadar bireysel kredi kartınıza aktarılacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar