GÜNDEM

VakıfBank’a Başvuranlara 50.000 TL Verilecek

VakıfBank yeni kampanyası için son dakika duyurusu yaptı. Anında başvuru yapan kişilere 50.000 TL tutarında nakit destek sağlanacak.

VakıfBank’a Başvuranlara 50.000 TL Verilecek

VakıfBank yeni kampanyası için son dakika duyurusu yaptı. Anında başvuru yapan kişilere 50.000 TL tutarında nakit destek sağlanacak. İhtiyaç kredisi ihtiyacı olan vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat Vakıfbank aracılığıyla veriliyor.

Hemen başvuru yapacak olan kişilere yönelik olarak uygun faiz oranları VakıfBank’ın internet sitesi üzerinden duyuruldu. Hızlı bir şekilde nakit ihtiyacı olan vatandaşların Kredi arayışı son buluyor. Üstelik hızlı bir şekilde 50.000 TL tutarındaki nakit desteği hesaplara aktarmak artık çok kolay. Fırsattan yararlanmak için ise Vakıfbank üzerinden başvuru yapmak gerekiyor.

Hızlı Kredi fırsatı Vakıfbank’tan

Son zamanlarda nakit sıkıntısı çeken ve ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik düşük faiz oranlı kredi imkânları bankalar tarafından duyurulmaya başlandı. VakıfBank’ın internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre 50.000 TL tutarındaki ihtiyaç kredisi başvuran kişilere yönelik olarak hesaplarına aktarılacak. Nakit kredi kullanacak kişilerin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik olarak yapılan yeni Kredi kampanyasında çok uygun faiz oranlarının yanı sıra çok kısa bir süre içerisinde hesaplara 50.000 TL aktarılacağı haberimizde yer alıyor.

Devlet bankalarından olan Ziraat Bankası VakıfBank ve Halk Bankası’ndan yaşanılan son deprem felaketi nedeniyle destek geliyor. Kamu bankaları elini taşın altına koyarak depremzede vatandaşlara yönelik olarak destek kredisi sunacaklarını açıkladılar. Üstelik bu krediler 6 ay ödemesiz ve 36 ay gibi uzun bir vade seçeneği ile hizmete sunulacak.

Deprem Felaketinin Ardından Bankalarda Yaraları Sarmaya Çalışıyor,

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkez üssü yaşanan deprem felaketinin ardından Türkiye tek yürek olarak yardıma koşuyor. Birçok binanın yıkıldığı ve binlerce insanın evsiz kaldığı bu durumda bazı bankalar maddi zarara uğrayan depremzedeler için yardım kampanyası düzenleyerek deprem kredisi vermeye karar verdiler. Deprem bize de olan vatandaşların ise kredileri çekmeleri durumunda 6 ay boyunca herhangi bir şekilde taksit ödemeyecekler.

 Kredi çeken vatandaşlar 36 ay vade seçeneği ile rahat bir şekilde 50.000 TL tutarındaki destek ödemesinden faydalanacaklar. Kredilere başvuru yapmak için ise deprem bölgesinde olan vatandaşların mobil internet şubesi aracılığı ile ya da şahsen banka şubelerine giderek Kredi taleplerinde bulunmaları gerekiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum