GÜNDEM

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanılacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle ödeme verilecek

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanılacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle ödeme verilecek

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanılacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle ödeme verilecek

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilecek olan bu kampanyalarda 100.000 TL'ye kadar yeni bir kredi kampanyası başlatıldığı açıklandı. Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm Bireysel müşterilerin 18 yaşından büyük olması ve kredi puanı 1200 ve üzerinde olması durumunda başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanabilecekleri Yeni bir kredi kampanyası başladığı resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvuru şartlarına uygun olarak Kredi ödemeleri sizlere hızlı bir şekilde verilirken ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara başvuru şartlarına uygun olarak işlemleri internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de gerçekleştirilerek verilmektedir.

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız ve başvuru şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi gerçekleştirmek için sizler de emekli maaşı hesabınız üzerinden dilediğiniz zaman masrafsız ve gelir belgesiz olarak ihtiyaç kredisi kullanabilmektesiniz. Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak için başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi ödemesi gerçekleştirilecek ve bankalar üzerinden hemen aynı gün içinde işlem yapılarak krediler hesaplara yatırılacaktır.

Vakıfbank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için hemen aynı gün içinde ödeme vermektedir ve kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak kullandırmalarına olanak sağlamaktadır. Vakıfbank ve Halkbank yapmış oldukları bu kampanyalarda nakit kredi kullanacak olan vatandaşların belirli şartlara uygun olarak işlemleri gerçekleştirilmeleri halinde bankaların kendi mobil uygulamaları üzerinden de kredi başvurularını alacak ve bu kredileri bankalara gitmeden vatandaşlara hızlı bir şekilde hemen aynı gün içinde hesaplarına yatırmak şartıyla kullandıracaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar