GÜNDEM

Vakıfbank Sonunda Açıklama Yaptı! Vakıfbank Hesabı Olanlara Müjdeli Haber

Vakıfbank hesabı olan kişiler için nakit ödeme duyurusu yapıldı. Vakıfbank'ın kampanyası bir hayli beğenildi. Son zamanlarda, promosyon teklifleri hızla artıyor. Bir üniversite ile Vakıfbank 28 bin 800 liralık promosyon için sözleşme imzaladı.

Vakıfbank Sonunda Açıklama Yaptı! Vakıfbank Hesabı Olanlara Müjdeli Haber

Vakıfbank ile Selçuk Üniversitesi Arasında Promosyon Sözleşmesi İmzalandı

Vakıfbank ile Selçuk Üniversitesi promosyon konusunda anlaştı. Selçuk Üniversitesi çalışanları için bu düzenleme üç yıl boyunca 28.800 TL promosyon alabiliyor. Bu sözleşmede 7.200 lira net bir şekilde kesilecek. İşçilere kalan para ise 21 bin 600 TL olarak karşımıza çıkıyor. Yani işçilerin hesabına 21 bin 600 TL yatacak. Sağlık İş Konya, sosyal medya hesabından promosyon düzenlemesinin detaylarını anlatan bir açıklama yaptı. Açıklamada, "En iyi teklifi veren Vakıfbank ile yapılan son görüşmeler sonucunda her bir çalışan için 3 yıl süreli net maaş promosyon sözleşmesi imzalanmıştır” denildi.

Vakıfbank'ın İhtiyaç Kredisi Fırsatları Fazlasıyla Beğenildi

Vakıfbank harika bir kredi seçeneği sunuyor. 100 bin TL'lik yüzde 0,99 faizli 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi için şartlar açıklandı. Vakıfbank, deprem bölgesinde yaşayanlara yardım için 0,99 Nisan'da 6 ay vadeli kredi kampanyası başlattı. Kamu bankaları deprem riski taşıyan bölgelere düşük faizli borçlanma seçenekleri sunmaya başladı. Vakıfbank, deprem bölgesi sakinlerine yönelik ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Faizsiz kredilerin ertelenmesine ilişkin Vakıfbank tarafından şu bilgiler verildi:

"KOBİ limitine kadar olan tüm kredi kartı bakiyeleri ile bireysel ve ticari kredi ödemeleri, kredi kartı bakiyelerindeki yetkisiz komisyonlar, bireysel ve ticari krediler ile ticari şirketlere yapılan taksitler 6 ay süreyle erteleniyor. 31 Ağustos 2023 tarihinde faizsiz olarak afet bölgesinde, depremden etkilenen altı ilde (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ) müşterilerin ihtiyaç duyabilecekleri tüm konforları sunacağız.”

Vakıfbank Beklenen Açıklamayı Yaptı

Vakıfbank'ın resmi internet sitesinde depremzedelerle ilgili yaptığı açıklamada 5 bin liralık krediden bahsedildi. Kredi 36 ay ödemesiz ve faizsizdir. Bildiride şu iddialar yer aldı:

“Finansal destek paketlerimizle bölgemize uygun finansman seçenekleri sunuyoruz. Depremden etkilenen spesifik müşterilerimiz için 6 ay ödemesiz ve en fazla 36 ay vadeli kredi destek planı sunduk. KOBİ müşterilerimize ve çiftçilerimize azami 36 ay vadeli kredi destek paketi sunulmuş olup, bu paketler hızla hayata geçirilmektedir.”

Vakıfbank, Emekli Maaşının 20 Katı Tutarında Kredi Vereceğini Açıkladı

Vakıfbank yeni kampanya stratejisi kapsamında nakdi kredi kullanan tüm emekli müşterilerini kapsayacağını açıkladı. Emekli maaşınızı bu bankadan alıyorsanız, yüksek limitli kredilere başvurabilir, alabilir ve diğer kurumlarla olan borçlarınızı kapatmak için kullanabilirsiniz.

Düşük faiz oranlarıyla ödeme alabilen bu nakit girişimlerinden yararlanmak için şubelere gitmeden işlemler 5 dakikada tamamlanabiliyor. Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasına katılıp emekli maaşınızı bu bankadan alıyorsanız, işlemlerinizi internet bankacılığı uygulaması üzerinden gerçekleştirerek kredi almaya hak kazanabilirsiniz.

Vakıfbank'tan 20 Kat Daha Fazla Kredi Kullandırılacak

Emekli maaşınız bu banka tarafından ödeniyorsa işlemleri hızlı bir şekilde bitirebilir ve nakit kredi alabilirsiniz. Borçlular, diğer kurumlardan kredi ve kredi kartı faturalarını kapatmaları halinde yıllık gelirlerinin 20 katına kadar ihtiyaç kredisi için onaylanacak. İnternet bankacılığı uygulamalarının kullanılması, banka müşterisi olan kişiler için Vakıfbank emekli kredisi başvurusunu kolaylaştırmıştır. Banka dışı tüketiciler siteye girerek kredi başvuru formunu doldurabilir ve sonrasında kredi onay sürecini takip edebilirler. Vakıfbank emekli kredisi kampanyasına katılmak ve istediğiniz zaman ödemenizi almak için en yakın Vakıfbank şubesine giderek ve ilgili müşteri temsilcisi ile görüşerek de kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar