GÜNDEM

Vakıfbank nakit isteyen emekliye ve çalışana duyuru yaptı! Vakıfbank’tan anında kredi kampanyası…

Devlet bankası olarak hizmet veren Vakıfbank emekli ve sigortalı olarak çalışan kişilere duyuru paylaştı ve anında kredi kampanyası başlattığını açıkladı.

Vakıfbank nakit isteyen emekliye ve çalışana duyuru yaptı! Vakıfbank’tan anında kredi kampanyası…

Devlet bankası olarak hizmet veren Vakıfbank emekli ve sigortalı olarak çalışan kişilere duyuru paylaştı ve anında kredi kampanyası başlattığını açıkladı. Acil ihtiyacınızın olması durumunda, Vakıfbank üzerinden gerçekleştirilecek olan bu kampanyayı sizlerde hızlı bir şekilde katılabilecek ve dilediğiniz zaman başvurunuzu yaparak, kredi alabileceksiniz. 

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişilerin banka müşterileri olmaları durumunda işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor ve kredi ödemeleri hesaplara yatırılarak kullandırılıyor. Nakit kredi kullanmak istiyorsanız, banka müşterisi olmanız durumunda, Vakıfbank mobil uygulamasına giriş yapabilir ve buradan ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

Nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyada ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanacak olan kişilere 5 dakikada sonuç verilmektedir. Acil ihtiyacınızın olması durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve kredi alabileceğiniz bu kredi kampanyasından faydalanacak olan tüm vatandaşlara Vakıfbank, 5 dakikada onay veriyor. 

Emekli olan vatandaşların emekli maaşlarının bu bankalar üzerinde alınması durumunda maaşlarının 22 katına kadar kredi imkanı sağlanıyor. Nakit kredi kullanacak olan vatandaşların sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda ise sigortalı olarak çalışma, maaşlarının enaz son işyerlerinde, 6 ay olması, banka tarafından isteniyor. Acil ihtiyacınızın olması durumunda ihtiyaç kredisi olarak sizlere verilecek olan kredilerde devlet destekli, faiz oranları ile sizlere işlem yapılır. 

Kredi başvurunuza aynı zamanda en yakın Vakıfbank şubesine giderek kimliğinizle birlikte de kolay birşekilde yapabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar