GÜNDEM

Vakıfbank Kimsenin Beklemediği Bir Duyuru Yaptı! 28 bin tl yükseltildi

Vakıfbank Kimsenin Beklemediği Bir Duyuru Yaptı! O Kişilere Tam Tamına 28 Bin TL Ödeme Yapılacak

Vakıfbank Kimsenin Beklemediği Bir Duyuru Yaptı! 28 bin tl yükseltildi

Vakıfbank inanılmaz bir açıklama yaptı. Yeni bir anlaşma yapıldı. Bu kişiler, ATM'lerden 28.000 TL çekecekler. Promosyon anlaşmaları son zamanlarda popülerlik kazanmıştır. Devlet kurum ve kuruluşları ile emeklilerin yanı sıra bankalar promosyon sözleşmeleri imzalamaktadır. Vakıfbank yeni anlaşma duyurusu yaptı. Haber bu kez emeklilerden çok kamu çalışanlarına yönelik oldu. Vakıfbank bu kuruluşla görüşerek 28.000 TL'lik promosyon sözleşmesi imzaladı. Mart ayında ise anında hesaplara geçecektir. ATM'lerden 28.000 TL ücretsiz para çekme işlemi yapılabilecektir.

Türkiye her zaman maaş promosyonu konusuna ilgi duymuştur. Emekliler, diğer kurum ve kuruluşların çalışanları ile birlikte çeşitli bankalardan promosyon ücreti almaktadır. Vakıfbank yeni promosyon anlaşması yaptı. Vakıfbank ile Selçuklu Üniversitesi arasında uzun süredir devam eden promosyon görüşmeleri sonunda anlaşma yapılarak sonuçlandı. Selçuk Üniversitesi çalışanları Vakıfbank'tan 28.800 TL promosyon ödemesi alacak. Personelin hesabına yatırılan net tutarın 21.600 TL olacağı öğrenildi. Kalan 7.200 liradan tesis bedeli ödenecek.

28.600 TL Olarak Anlaşma Sağlandı

Selçuk Üniversitesi de konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamanın içeriği şöyleydi:

“En yüksek teklifi veren Vakıfbank ile yapılan son görüşmeler sonucunda her bir çalışan için 3 yıl süreli net 21.600 TL promosyon sözleşmesi imzalanmıştır. 15 Mart'ta ödemeler net bir şekilde yapılacak.”

Mart Ayında Ödemeler Hesaplarda Olacak

Vakıfbank ile Selçuk Üniversitesi arasında varılan anlaşmaya göre personele promosyon ödemesi Mart ayında yatırılacak. Edinilen bilgiye göre personelin hesabına geçecek net promosyon tutarı 21.600 TL. Selçuk Üniversitesi ile başka bir banka arasında yapılan ve 7200 TL personel promosyon ile sonuçlanan daha önceki bir anlaşma nedeniyle, bu meblağ Vakıfbank tarafından geri ödenecek ve ödenecek promosyondan düşülecektir. Yani Vakıfbank, Selçuk Üniversitesi personeline promosyon ödemesi olarak toplam 28.800 TL ödeyecek.

Vakıfbank Dubleks Daire Satışı Yapıyor

Vakıfbank'tan önemli bir açıklama yapıldı. Vakıfbank dubleks daire satışı yapmaya başladı. 120 ay vade ile dubleks daire almak isteyenler şimdi mükemmel bir fırsat yakaladı. Vakıfbank'ın sattığı dairelere yoğun talep var ancak duyuruyu yeni öğrenenler araştırıyor.

Vakıfbank'tan satışa sunulan dairelere ilgi yoğun oldu. Milyonlarca insan kampanya hakkında bilgi aramaya başladı. Gayrimenkul ev, iş yeri ve arsa alım finansmanı kampanyasının detayları Vakıfbank tarafından açıklandı. Vakıfbank tarafından açıklanan bilgiler, kampanyanın içeriği hakkında şunları ortaya koyuyor. Vakıfbank aracılığıyla satışa sunulan müstakil konutlar, boş arsalar ve ticari binalar dahil olmak üzere tüm taşınmazlar için azami vade 120 ay olarak belirlenmiştir. Kampanyadan faydalanmak için Vakıfbank'ın satışa sunduğu gayrimenkul seçilmelidir.

Konut Kredisinin Faiz Oranı Belirlendi

Vakıfbank'ın satışını yaptığı gayrimenkullerin faiz oranları ve vade tarihleri merak konusu oldu. Gayrimenkul alımı için çekilen 100.000 TL krediye sadece %0,5 kredi tahsis ücreti eklenecektir. Aylık ve yıllık toplam maliyet oranlarında kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dikkate alınacaktır. Seçilen evin konumu ve metrekaresi, konut sigortasının maliyeti, DASK primleri gibi diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Konut sigortası, DASK ve kredili hayat sigortası maliyet hesabına dahil edilmese bile hayat sigortası yaptırması istenecektir. Konum, metrekare vadesi ve faiz oranı toplam maliyet oranını belirlemek için toplanacaktır.

Vakıfbank kredi kartlarına ek olarak, ek hesap, otomatik ödeme talimatı, kredili mevduat hayat sigortası, ek hesap sigortası, konut sigortası, DASK ve mobil/internet bankacılığı hizmetleri, yıllık hayat sigortası ve sağlık sigortası gibi ekler de vardır. Vakıfbank emlak konut kredisi faiz oranından yararlanabilecek kişilerin tüm detayları bilmesi gerekir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar