GÜNDEM

Vakıfbank Gayrimenkul 2+1 Dubleks Daireyi Ucuza Satıyor! 900 Bin TL'ye 118 mt2 Lüks Daire Satışı İçin Başvuru Yolları!

Vakıfbank ile ev sahibi olmak isterseniz 2+1 dubleks daire için 900 bin TL fiyat biçildi. Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden 118 mt2'lik daire için siz de başvuru yapabilirsiniz. Kamu bankasının konut ilanlarına başvuru şartları ve detaylar yazımızda...

Vakıfbank Gayrimenkul 2+1 Dubleks Daireyi Ucuza Satıyor! 900 Bin TL'ye 118 mt2 Lüks Daire Satışı İçin Başvuru Yolları!

Vakıfbank, mülkiyetindeki gayrimenkulleri açık artırma yolu ile satışa sunuyor. Eğer sizler de ev sahibi olmak istiyorsanız oldukça uygun fiyata satışa sunulan bu dairelere göz atabilirsiniz. 118 metrekarelik evle ilgili detaylar paylaşıldı.

Vakıfbank Gayrimenkul Satın Alma Başvurusu

Başvuru yapmak için öncelikle Vakıfbank'ın resmi internet sitesine veya şubelerine başvurmanız gerekmektedir. İlgili gayrimenkul ilanları genellikle Vakıfbank'ın internet sitesinde veya ilan panolarında duyurulur. Sizler de bu ilanları inceleyerek satın alabileceğiniz evleri gözden geçirebilir ve detaylara erişebilirsiniz.

Başlangıç Bedeli ile Teklif Veriliyor!

Başlangıç bedeli 900 bin TL olan eve minimum artırma limiti üzerinden teklif verebilir ve ihaleye katılım sağlayabilirsiniz. Bunun için ihaleye katılım bedeli de ödemeniz gerekiyor. Hangi gayrimenkul için ihaleye katılacağınıza göre katılım bedeliniz de değişkenlik göstermektedir.

Vakıfbank Gayrimenkul Satışı Başvuru Şartları

Vakıfbank üzerinden ihaleye katılarak ev satın alma yoluna girişecekseniz belirli şartları karşılamanız gerekiyor. Öncelikle 18 yaş üstünde olmalısınız. İkametgah belgesi ve TC kimlik belgeniz yanınızda olmalıdır. İhaleye katılacak finansal durumunuz olması gerekiyor. Belirlenen açık artırma veya teklif usulü başvuruda aranan şartların tümünü karşılamalısınız. Bu da gayrimenkul ilanına göre değişkenlik gösterecektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum