GÜNDEM

VakıfBank emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni kampanya başlattı! 100.000 TL gelir belgesiz ödeyecek

VakıfBank emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni kampanya başlattı! 100.000 TL gelir belgesiz ödeyecek

VakıfBank emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni kampanya başlattı! 100.000 TL gelir belgesiz ödeyecek

VakıfBank emekli maaş hesaplarınız üzerinden sizlere vereceği 100.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlara hemen 24 ay vadeli gelir belgesiz yeni bir kredi paketi açıkladı. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru gerçekleştirmek istiyorsanız sizler de emekli maaşı hesabınız üzerinden Bu bankanın başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilecek ve dilediğiniz zaman başvurunuzu bu banka üzerinden yaparak yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekliler aynı zamanda diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak için de bu banka üzerinden kredi alabilmektedir.

VakıfBank bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılmak istiyorsanız banka şartlarına uygun olan vatandaşlar 24 ay vadeli ve 36 ay vadeli Kredi paketleri ile birlikte aynı gün içinde Kredi işlemlerinde gerçekleştirecek ve ihtiyaç kredisi onayı almaları durumunda da Vakıfbank şubelerine giderek kimlikleri ile birlikte emekli kredisi kullanabileceklerdir. VakıfBank emekli maaşı alan vatandaşları için gerçekleştirilen kampanyalarda özel faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi haricinde taşıt kredisi konut kredisi ve ihtiyacınız varsa ipotekli ihtiyaç kredisi kullanmak için de düşük faizli emekli kredisi alabilirsiniz.

Vakıfbank kredi başvuruları en yakın Vakıfbank şubeleri üzerinden kimlik ve gelir belgeleri ile birlikte kolay bir şekilde yapılırken aynı zamanda ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların Vakıfbank müşterisi olmaları durumunda internet bankacılığı uygulaması üzerinden de Vakıf mobil aracılığı ile birlikte 50.000 TL'ye kadar belgesiz kredi alabilmektedir. 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak olan yeni kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekliler düşük faizlerle destek kredisi alabilir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar