GÜNDEM

Vakıfbank Bekleneni Yaptı ve Emeklilerin Yüzüne Güldü! Bu Ödemeyi Kimse Kaçırmasın! Emekliler Bayramı Erken Yaşayacak!

Emeklilere müjdeli haber sonunda verildi. Vakıfbank, ödemeleri yapmak için düğmeye bastı. Peki hangi emekli ne kadar ek ödeme sahibi olacak? Maaşınıza ek olarak verilecek paranın miktarı için açıklama yapıldı. Resmi internet sitesindeki duyuruda emeklilere en az ve en fazla ne kadar ödeneceğini açıklıyoruz.

Vakıfbank Bekleneni Yaptı ve Emeklilerin Yüzüne Güldü! Bu Ödemeyi Kimse Kaçırmasın! Emekliler Bayramı Erken Yaşayacak!

Vakıfbank'ın emeklilere özel ödemesi dikkat çekti. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken banka, önemli bir hamleye imzasını attı. Kamu bankasından gelen haberi sizlerle paylaşacağız. Öte yandan merak edilenler de yanıt bulacak. Banka, emeklilere ne kadar ödeme yapacak? Emekli maaşınızın yanına bir ek ödeme daha istiyorsanız elinizi çabuk tutun. Kampanyanın sona ermesine az bir vakit kalmış olabilir

Emeklilere Zamlı Promosyon Ödemesi!

Emekli vatandaşlar, zamlı promosyon ödemelerinden kesintisiz faydalanabiliyor. Almış olduğunuz emekli maaşına göre alacağınız ödemede değişiklik yapılacak. Söz konusu gelişmeyle beraber bizleri hangi detaylar bekliyor paylaşacağız. Emeklilere yapılacak promosyon ödemesine ait listeyi de paylaşalım.

Emekli Promosyon Listesi Güncel!

3.500.-TL ye (3.500.-TL hariç) kadar emekli maaşı alan müşteriler 3 yıl için toplam 3.000.- TL,
3.500 - 7.500.-TL (7.500.-TL hariç) arasında emekli maaşı alanlar müşteriler 3 yıl için toplam 3.500.- TL,
7.500 – 10.000.-TL (10.000.-TL hariç) arasında emekli maaşı alan müşteriler 3 yıl için toplam 4.500.- TL,
10.000.-TL ve üzeri emekli maaşı alan müşteriler 3 yıl için toplam 5.000.- TL promosyon ödemesi almaya hak kazanacak.

Başvurular Devam Ediyor

Emekli promosyon ödemesinde başvurular hali hazırda devam ediyor. Bankanın sunduğu bu imkanı değerlendirmek isteyenler bir an önce başvuru sağlayabilir. Mobil uygulama, dijital bankacılık, SMS veya diğer başvuru seçenekleri üzerinden emekli promosyonunuzu almak için müracaatta bulunabilirsiniz. 3 yıl taahhüt ile birlikte 5000 TL'ye kadar ödeme yapılıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar