GÜNDEM

Vakıfbank 21.600 TL Ödeyeceğini Duyurdu! Promosyonda Rakamlar İyice Yükseldi! Banka Bu Yılın Promosyon Rekorunu Çoktan Kırdı!

Vakıfbank'ın rekor düzeydeki promosyon ödemesi netleşti. 21.600 TL'yi kimler alacak? Vakıfbank ile anlaşma sağlayan kurum, duyurusunu yaptı. Bankadan gelen haber 2023 yılının en yüksek promosyonlarından birini kapsıyor. Promosyonla ilgili şartlar da öğrenildi.

Vakıfbank 21.600 TL Ödeyeceğini Duyurdu! Promosyonda Rakamlar İyice Yükseldi! Banka Bu Yılın Promosyon Rekorunu Çoktan Kırdı!

Vakıfbank, 21.600 TL'lik promosyon ödemesi ile fark yarattı. Diğer bankalara göre yüksek miktarda promosyon teklifinde bulunması nedeniyle çalışanların dikkatini çekti. Bu promosyon ödemesinden kimin yararlanacağı ise yapılan açıklama ile belli oldu.

Sağlık-İŞ Konya'dan Promosyon Açıklaması!

Sağlık-İŞ Konya, çalışanların alacağı promosyon ödemesine dair bilgi verdi. Personellerin promosyon alacaklarına yönelik detaylar belli oldu:

"En yüksek teklif veren Vakıfbank ile yapılan son görüşmeler neticesinde 3 yıl için (Brüt 28.800-Ceza 7.200) her bir çalışana eşit Net 21.600 TL maaş promosyonu anlaşması imzalanmıştır. Ödeme 15 Şubat’ta yapılacaktır.”

Promosyon Ödemeleri Personeller İçin Geçerli!

Vakıfbank'ın yapacağı yüksek miktardaki promosyon ödemesinin personeller için geçerli olduğu vurgulandı. Sağlık-İŞ Konya çalışanları haricinde yapılan promosyon ödeme başvuruları aynı kapsamda değerlendirilmeyecek Sağlık-İŞ önderliğinde yapılan görüşmelerde en yüksek ve avantajlı teklifi yaptığı belirtilen banka, anlaşma sağladı. Promosyon ödemesi aldıktan sonra cayma gibi durumlarla karşılaşılır ise uygulanacak cezai bedeller de kesinleşti. Brüt 28.800 TL ve ceza 7200 TL olarak belirlendi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum