GÜNDEM

Vakıfbank 125 Bin TL Kredi Veriyor: 3 Ay Ertelemeli ve 36 Ay Vade Fırsatı!

Vakıfbank'a gelenler ihtiyaç kredisini düşük faiz oranıyla çekiyor. 125 bin TL'ye varan kredi için 3 ay erteleme imkanı da sunulmakta. Üstelik 36 aya varan vadelendirme seçeneğini kullanarak gönül rahatlığıyla ödeme planı oluşturabilirsiniz. Krediye SMS ile başvuru yapabiliyorsunuz.

Vakıfbank 125 Bin TL Kredi Veriyor: 3 Ay Ertelemeli ve 36 Ay Vade Fırsatı!

Vakıfbank, ihtiyaç kredisi için başvuru yapanlara özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Hem düşük faizli hem de erteleme özellikli yüksek vadeli kredi arıyorsanız doğru yerdesiniz. Kamu bankasının sağladığı bu imkan neticesinde önemli fırsatlar sunulmakta. Bankaların müşterilerine vermiş olduğu değer ise oldukça farklı. Bu kredi kampanyasını değerlendirmeyi düşünüyorsanız detayları sizlerle paylaşalım.

125 Bin TL Kredi Şartı Nedir?

Vakıfbank'ın 125 bin TL kredide %1,58'den başlayan faiz oranları uyguladığını biliyoruz. 36 ay vadeli kredinin aynı zamanda 3 ay erteleme özellikli olması güzel bir gelişme. Bunun yanı sıra çeşitli ödeme seçeneklerine de erişim sağlayabilirsiniz. Her ay eşit taksitli ödeme yapmak veya 3 ayda bir toplu ödeme yapmak gibi seçenekler sizleri bekliyor. Bu sayede dilediğiniz ödeme yöntemiyle daha rahat kredi taksidinizi yatırabileceksiniz.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank'tan 3 bin TL'den başlayan 125 bin TL'ye uzanan ihtiyaç kredisi için SMS üzerinden başvuru yapabilirsiniz. SMS ile başvurular daha pratiktir ve hızlı sonuç verir. KREDI yazıp bir boşluk bırakın TC kimlik numarası, doğum tarihi ve aylık gelir yazarak 5724'e SMS gönderin.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar