GÜNDEM

Vakıfbank 10 gün içinde 100.000 TL ödeme verecek! Kimler alacak?

Vakıfbank 10 gün içinde 100.000 TL ödeme verecek! Kimler alacak?

Vakıfbank 10 gün içinde 100.000 TL ödeme verecek! Kimler alacak?

Vakıfbank üzerinden başvuru yaparak Kredi kullanacak olan vatandaşlar için gerçekleştirilen yeni yıl Kredi kampanyasında 24 ay vadeli 100.000 TL kredi başvurusu yapacak olan kişilere 10 gün içerisinde düşük faizli kredi verileceği açıklandı. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların bireysel müşteriler olmaları durumunda Kredi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte verilirken 100.000 TL ihtiyaç kredisi alacak olan kişilere hemen aynı gün içinde ödemeler gerçekleştirilir ve kredi ödemeleri hesaplarına yatırılarak da kullandırılmaktadır.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi gerçekleştirmek için banka kredi politikalarına uygun olan tüm vatandaşların hemen aynı gün içinde Kredi başvurusunu yapabilecekleri bir kampanya internet sitesi ve internet şubesi üzerinden hazırlandı. 100.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar bireysel müşteri olup kredi başvurularını banka şubelerine gitmeden yapmak istiyorlarsa Banka hesabı olması durumunda internet şifresi oluşturarak ihtiyaç kredisi ve tüm bankacılık işlemlerini 7/24 Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebileceğiniz ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların uygun faiz oranları ile birlikte yapılacak olan bu işlemlerden yararlanabilmeleri için 5 dakikada sonuç alacağı bir kampanya hazırlandı. VakıfBank emekli olan vatandaşlara da kredi ödemesi vereceğini ve bu ödemeleri hesaplarına yatıracak olan emeklilerin diğer bankalardaki olan borçlarını da kapatacağını duyurdu. Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu banka şubeleri üzerinden kimlik ve gelir belgesi ile birlikte 10 gün içerisinde düşük faizli olarak yapılmaktadır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar