GÜNDEM

Usta Tiyatrocu Enkaz Altında Yaşamını Yitiren Kızı İçin Paylaşım Yaptı! Deprem Sonrası Yardıma İlk Koşanlardan Olmuştu!

Usta oyuncu ve tiyatrocu Orhan Aydın'ın kızı, Hatay'da enkaz altında yaşamını yitirmişti. Orhan Aydın, kızı Eylem Şafak Aydın için yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Deprem sonrası cenaze için gittiği şehirde yaşamını yitiren kızı için duygusal ifadelere yer verdi...

Usta Tiyatrocu Enkaz Altında Yaşamını Yitiren Kızı İçin Paylaşım Yaptı! Deprem Sonrası Yardıma İlk Koşanlardan Olmuştu!

Usta tiyatrocu ve oyuncu Orhan Aydın'ın kızı Eylem Şafak Aydın, deprem sonrasında cenaze nedeniyle Hatay'a gitmişti. Enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. Yaşanan bu olayla birlikte Eylem Şafak Aydın'ın babası duygusal bir açıklama yaptı. Kızının amansız bir şekilde hayatını kaybetmesiyle birlikte kameralara yansıyan görüntüsü sevenlerini de kahretti. Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da depremin yoğun şekilde hissedildiği biliniyor. 7.7 ve 7.6 şiddetin gerçekleşen Kahramanmaraş depremi sonrasında binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Enkaz altındakileri çıkarmak için gönüllü olarak çalışan ancak sonrasında kendisi de enkaz altında kalarak yaşamını yitiren vatandaşlarımız da bulunuyor.

Orhan Aydın'dan Duygulandıran Paylaşım!

Orhan Aydın, kızını kaybetmenin acısını çok taze bir şekilde yaşıyor. Yaptığı sosya medya paylaşımında ise kızı için sarf ettiği sözler duygulandırdı. Paylaşımda "Kalbimde cam kırıklar var. 11 Şubat 2023..." yazdı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar