GÜNDEM

Ünlüler yarışa girdi! Dünyada sadece bir tane var...

Usta foto muhabiri Ara Güler'in hayattayken çektiği İstanbul fotoğrafları özel bir kitapta toplandı. 17 Mart'ta açık artırmaya sunulacak olan kitabı satın almak için Engin Altan Düzyatan ve Tarkan da sıraya girdi.

Ünlüler yarışa girdi! Dünyada sadece bir tane var...

Geçtiğimiz sene ekim ayında hayatını kaybeden fotoğraf sanatının efsane ismi Ara Güler'in binlerce kare içerisinden seçtiği 55 adet İstanbul fotoğrafı, kitap haline getirildi.

65 kilogram olan ve sadece bir adet üretilen bu özel eser, 17 Mart'ta Antik A.Ş.'deki müzayedede sahibini bulacak. Geliri genç fotoğrafçılara kullanılacak esere sahip olmak için koleksiyonerler adeta yarışa girdi.

Takvim'de yer alan habere göre; 100 sayfalık esere sahip olmak isteyen isimler arasında ise Koç ve Sabancı Aileleri'nin yanı sıra Tarkan, Derin Mermerci ve Engin Altan Düzyatan da var. Çok sayıda ünlü ismin katılacağı açık artırmada en yüksek rakamı veren kişi, Ara Güler'in özel notu ile imzasının da yer aldığı kitaba sahip olarak sanatçının anısını yaşatacak.

SANAT KOLEKSİYONA EKLEMEK İÇİN HAZIR BEKLİYOR

Sosyetenin tanınan ismi olan ve geniş bir sanat koleksiyonu olan Derin Mermerci de Ara Güler'in bir adet üretilen kitabını almak için serveti gözden çıkaracak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar