GÜNDEM

Ünlü Şarkıcının Paylaşımı Kafaları Karıştırdı! Taha Duymaz'ın Cansız Bedenine Ulaşılmadı mı Anlam Verilemedi!

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Taha Duymaz ile ilgili çarpıcı bir açıklama yapıldı. Ünlü şarkıcı Taha Duymaz'ın bedenine ulaşılamadığını aktarırken ondan geriye kalana eşyaların bulunduğunu söyledi. Taha Duymaz yaşıyor mu yoksa hayatını kaybetti mi soruları soruluyor...

Ünlü Şarkıcının Paylaşımı Kafaları Karıştırdı! Taha Duymaz'ın Cansız Bedenine Ulaşılmadı mı Anlam Verilemedi!

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, enkaz altından çıkarılması için çalışmalar yürütülen Taha Duymaz ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Açıklamasında paylaştığı detaylar büyük ses getirecek. Taha Duymaz'ın enkaz altından çıkarılıp çıkarılmadığı konusunda kafa karışıklığı yaratıldı. Şarkıcının açıklamaları sonrasında pek çok kişi Taha'nın enkaz altında olup olmadığını soruyor. Milyonların yakından ilgilendiği bu gelişmede sonuç ne oldu?

Taha Duymaz'ın Eşyalarına Ulaşıldı

Derya Uluğ, yapmış olduğu sosyal medya paylaşımında "Az önce Taha'nın kardeşi Melek'in cenazesine ulaşıldı. Taha'nın bel çantası, kimliği çıktı, ablasının ellerindeydi... Perişanlar gözlerimle gördüm. Ellerini tuttum, ciğerim söküldü. Taha'ya ulaşılmadı ama sağ çıkması imkansız gibi. Çok üzgünüm tarif edemiyorum" ifadesine yer verdi. Tah Duymaz'ın kendisine ulaşılmadığı yönündeki açıklaması ise şok etkisi yarattı.

Taha Duymaz Yaşıyor mu?

Taha Duymaz'ın yaşamadığı yönünde pek çok kaynaktan açıklama gelse de şarkıcının bu çıkışı şok etkisi yarattı. Şimdi ise güncel gelişmelerin tekrardan aydınlatılması ve resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Milyonlarca takipçisi ile adından söz ettiren Taha Duymaz, sunduğu içerikler ile kısa süre içerisinde önemli bir kitleye hitap etmeye başlamıştı. Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6'lık deprem sonrasında enkaz altında kaldığı bilgisi iletildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar